AcasăNewsTariceanu ii cere lui Iohannis sa se delimiteze de sesizarea depusa de...

Tariceanu ii cere lui Iohannis sa se delimiteze de sesizarea depusa de Orban

Se aduce în discuție amânarea alegerilor parlamentare. Tăriceanu: ”Intuiesc reacția lui Orban” (sursa foto: Facebook)

Continua sa apara reactii dupa pasul facut de liderul PNL la adresa premierului Dancila.

Liderul ALDE considera ca primul om in stat ar trebui sa iasa public cu o lamurire, dupa ce s-a aflat ca Ludovic Orban a alesa sa depuna – in nume personal, din cate a tinut sa sublinieze politicianul care conduce PNL-ul – o sesizare la Parchetul General, pe numele premierului si al sefului PSD, in problematica mutarii ambasadei.

Aflat la Parlament, duminica dupa-amiaza, Calin Popescu Tariceanu a facut la randul sau trimitere la aceasta plangere care ii „pare sa fie rezultatul ori unei prostii ori unei nebunii”, subliniind ca Dancila se bucura si pe mai departe de sustinerea ALDE. „Avand in vedere ca PNL-ul este partidul prezidential, cred ca ar fi nevoie din partea presedintelui de o delimitare clara si neta de o astfel de actiune, care altfel poate fi considerata, asa cum spuneam, ca facand parte dintr-un plan de inlaturare a guvernului condus de Viorica Dancila prin mijloace nedemocratice”, a sustinut al doilea om in stat.

Conncret, Tariceanu considera ca „trebuie sa spuna presedintele foarte clar ca nu are nimic de-a face si (…) ca nu sustine un astfel de demers care iese din (…) practicile democratice”.

foto: Facebook

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger