AcasăNewsTariceanu i-a luat fata lui Antonescu in PNL

Tariceanu i-a luat fata lui Antonescu in PNL

Intrecut in sondaje de Calin Popescu Tariceanu, Crin Antonescu demoleaza cu spor filialele pe care le banuieste ca l-ar putea trada.

Calin Popescu Tariceanu ia deschis apararea liberalilor prigoniti de Antonescu

Multe voci liberale pun recenta decapitare a organizatiilor din sectorul 1 si din judetele Mehedinti si Dambovita pe seama fricii de care este cuprins Antonescu atunci cand vine vorba despre fostul premier Calin Popescu Tariceanu.

Crin Antonescu traieste cu frica de a nu fi detronat de Calin Popescu Tariceanu

Regretat acum, la gramada,  atit de penelistii, cat si de adversarii lor, Tariceanu este vazut ca un posibil succesor al lui Crin Antonescu, mai ales dupa ce acesta a inceput sa-i taie si sa-i spanzure fara nicio noima pe liberali. Atitudine criticata deschis de Tariceanu: ”Antonescu va regreta multa vreme decizia de a indeparta rand pe rand din conducerea PNL o serie de oameni care si-au adus contributia lor indelungata si statornica pentru promovarea ideilor si valorilor liberale”.

Liderul PNL aluneca pe toboganul sondajelor

Din pacate, desi il simte pe Tariceanu suflandu-i in ceafa, Antonescu  pare incapabil sa puna capat gafelor sale monumentale. Iar rezultatul se reflecta direct in sondajele de opinie, fie ele de uz intern sau extern. Dovada in acest sens stau rezultatele ultimului sondaj lansat pe piata (efectuat de Public Affairs, in perioada 15 – 18 octombrie), unde Tariceanu i-a luat deja fata lui Antonescu, situandu-se, in topul increderii, pe locul doi, imediat dupa Victor Ponta. Concret, in timp ce 54,5% dintre respondenti au spus ca au o parere favorabila despre Ponta si 49,4% au declarat acelasi lucru despre Tariceanu, Antonescu a obtinut 46,1% pareri pro, clasandu-se astfel pe locul trei. Situatie in care actualul lider PNL nu a gasit altceva mai bun de facut decat sa treaca la decapitarea ”celulelor pro-Tariceanu” din partid, ajutat fiind in aceasta operatiune de lichidare de Rares Manescu si Daniel Chitoiu. Doua personaje care sunt considerate de multi dintre colegii lor de partid drept ”slugile de serviciu ale lui Crin”. Motivul: ”Sunt in stare sa execute orice le ordona ca sa nu-si piarda functiile”. La fel de adevarat este si ca liberalii afectati de comportamentul dictatorial al lui Antonescu au facut ciocul mic, nu care cumva sa fie taiati si ei de pe lista de candidati. Lasitate luata corect in calcul de seful lor de partid, atunci cand si-a permis sa decapiteze trei filiale chiar in prag de alegeri.

author avatar
Simona Badulescu
771 afisari

2 COMENTARII

  1. …..”Cu aceşti oameni s-a reconstruit PNL-ul după 1990, atunci când puţină lume credea în şansa liberalismului românesc, cu ei a ajuns partidul să fie astăzi ceea ce este”, spune CP Tariceanu, avand insa dreptate pe jumatate, dupa opinia mea. De ce ?
    Pai, crede cineva dintre cei care vad asa ceva ca fara alianta USL, PNLul ar fi ajuns in acest moment sa aiba circa 20% si un numar asa de mare de presedinti judeteni, primari si consilieri ????? Cei care se „opun fatis” sunt f. putini, fac si ei o „opozitie” interna in interiorul PNL dar isi dau seama ca fara PSD ar fi ramas(DOAR) in lupta cu PPDD pe undeva pe la 12%.

  2. Si daca stau amestecati mai mult timp cu PSD-ul,vor mai putea fi deosebiti? Nu cumva vor deveni fara mama, fara tata, nascuti de-o matusa? Adica, fara identitate ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger