Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tariceanu, dupa noua amanare a sedintei Guvernului: rapiditatea nu este factorul cheie

Tariceanu, dupa noua amanare a sedintei Guvernului: rapiditatea nu este factorul cheie

Autor:

Reactionand dupa cea de-a doua amanare consecutiva a sedintei Guvernului in cadrul careia ar fi urmat sa fie discutate modificarile fiscale, al doilea om in stat a dat de inteles ca in cazul unor masuri importante nu ar fi cazul sa apara graba.

 

tariceanu 350x159 Tariceanu, dupa noua amanare a sedintei Guvernului: rapiditatea nu este factorul cheie“Cred ca atunci cand este vorba de adoptarea in Guvern a unui pachet de masuri atat de importante, rapiditatea nu este factorul cheie. Cred ca din contra. Necesitatea de a analiza asezat toate aspectele si consecintele pe care le comporta o astfel de decizie este numai un act de normal, de minima intelepciune”, a subliniat Calin Popescu Tariceanu, luni, de la Parlament.

Liderul ALDE a adaugat ca “Guvernul decide ce trebuie sa faca”, punand accent si pe faptul ca daca seful Executivului va considera ca e cazul sa se consulte cu legislativul, e liber sa faca un astfel de pas. “Conlucram cu Guvernul si daca primul-ministru va simti nevoia sa se consulte cu Parlamentul, fara indoiala o va face”, a sustinut Calin Popescu Tariceanu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!