AcasăNewsTariceanu, dupa discutii cu Dancila: cel mai probabil o sa renuntam la...

Tariceanu, dupa discutii cu Dancila: cel mai probabil o sa renuntam la aceasta taxa de 2%

In cadrul intrevederii pe care a avut-o in cursul acestei zile, la Senat, cu reprezentantii companiilor romanesti – atat de stat, cat si private – responsabile pentru producerea, furnizarea, transportul si distributia energei pe tema Ordonantei 114, al doilea om in stat a facut un anunt de interes pentru cei dintai.

La discutii au fost prezenti atat actualul ministru al Energiei, Anton Anton, cat si fostul ministru Varujan Vosganian

„Am discutat in prealabil cu dna prim-ministru Viorica Dancila in legatura cu Ordonanta 114. Si ceea ce va spun dvs. i-am spus si dumneai (…) i-am impartasit ingrijorarile mele, pentru ca o parte din ingrijorarile dvs le-am preluat (…) si i-am explicat ca aceasta taxa de 2% pe companiile din enegie afecteaza grav posibilitatile de dezvoltare in continuare si atingerea unor indicatori de performanta, de profitabilitate care sunt de asteptat la aceste companii”, a transmis Calin Popescu Tariceanu, inainte de a anunta ca „doamna prim-ministru a consimtit ca aceasta taxa este excesiva (…) si trebuie sa analizam si, cel mai probabil, o sa renuntam la aceasta taxa de 2% (pe cifra de afaceri a companiilor din energie-n.n)”.

226 afisari

2 COMENTARII

  1. Considerați că domnul Tăriceanu ar trebui să explice public , ca pe vremea Convenției Democratice și a COCOPO ȘI COCOCPA, dacă dumnealui vorbește în numele coaliției de guvernare sau este doar opinia dumnealui personală pe care ar fi discutat-o și cu doamna prim ministru, opinie referitoare la chestiunile prezentate în articol ?

  2. @Cum ați comenta despre faptul că „bancherii”, îndeosebi cei de la BNR, se manifestă public ca „niște indivizi certați cu ordonanța guvernului”, persoanele cu funcții de decizie din conducerile altor afaceri din domeniile la care se referă ordonanța guvernului neprotestând în modul care o fac „bancherii de la BNR”, referitor la conținutul ordonanței guvernului ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger