AcasăNewsTariceanu despre desecretizarea protocoalelor: Vom vedea ce contin aceste intelegeri anormale

Tariceanu despre desecretizarea protocoalelor: Vom vedea ce contin aceste intelegeri anormale

Aflat in Timis, liderul ALDE a facut referire la anuntata desecretizare a protocolului dintre Serviciul Roman de Informatii si Parchetul General.

Pana sa se afle ca SRI-ul a publicat, pe site, protocolul de cooperare semnat in 2009, in vremea cand SRI-ul era condus de George Maior, iar Parchetul General de Laura Kovesi, liderul ALDE lasa sa se inteleaga, intr-o conferinta de presa, ca asteapta sa afle continutul acestor protocoale. „Astazi (…) se vor desecretiza protocoalele dintre SRI si Parchet si probabil ca atunci vom vedea in amanuntime ce contin aceste intelegeri anormale, care au permis serviciilor de informatii sa intre in zona de politie judiciara, o interferenta care este specifica numai perioadei comuniste si regimurilor comuniste, care, bineinteles, nu respectau independenta Justitiei”, a subliniat Calin Popescu Tariceanu.

153 afisari

2 COMENTARII

  1. Remarcați totuși că Traian Băsescu ar fi zis că protocoalele ar fi între cei ce se ocupă de siguranța națională și cei menționați în hotărârile CSAT, pe problematica despre care s-a stabilit în ședințele de la CSAT că ar constitui amenințare sa factori de risc la adresa siguranței naționale ? Ați zice voi că Traian Băsescu nu ar ști ce zice din vremurile în care conducea ședințele CSAT ?

  2. Considerați că prin afirmațiile făcute Popescu Tăriceanu critică activitatea poliției judiciare, așa cum proceda și Traian Băsescu în vremurile în care se semnau protocoalele și când îl critica și pe Tăriceanu pentru deficitul bugetar aproape egal cu creșterea economică ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger