AcasăNewsTariceanu: Cred ca nu e nevoie in acest moment de mitinguri de...

Tariceanu: Cred ca nu e nevoie in acest moment de mitinguri de sustinere

Calin Popescu Tariceanu se simte vanat de procurori

Liderul ALDE nu pare sa fie pe aceeasi lungime de unda cu mai-marii PSD cand vine vorba despre manifestatiile pe care s-ar putea sa le organizeze filialele social-democrate, la finele acestei saptamani.

A ales sa spuna ca asteapta viitoarea sedinta a Coalitiei, pana sa faca mai multe precizari pe acest subiect, insa chiar si asa, n-a facut ascuns ca nu ii surade ideea imbratisata de unii lideri PSD. „Nu stiu cine organizeaza proteste, eu nu sunt inca informat, dar lumea e libera sa protesteze, cum se intampla de atata vreme. (…) Nu stiu, eu cred ca nu e nevoie in acest moment de mitinguri de sustinere”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, luni, de la Parlament.

Seara trecuta, la finele unei sedinte desfasurate la sediul central al PSD-ului, Codrin Stefanescu anunta ca formatiunea are in vedere organizarea unui „miting impotriva statului paralel si ilegitim”.

136 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai ce faci nene taricelule,dai si mata inapoi,dupa ce ai afirmat ca esti sigur de existenta statului paralelogram.Treaba d-ta,poate stii ceva ce noi nu stim privind o provocare ca in decembrie 89.Nu doresc o repetare a scenariului extern de atunci,ar fi mare pacat pentru viitoarele victime,dar,dupa cum am citit in unele scrieri istorice,recent inspirate din documente de la Vatican si nu numai,de vreo 500 de ani si mult mai de mult,strainii ne-au vrut numai sclavi si au reusit de cele mai multe ori prin cozile de topor interne,iar cand nu au putut ne-au atacat pentru a ne supune.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger