AcasăNewsTariceanu considera ca "rechemarea lui Maior la Bucuresti este obligatorie"

Tariceanu considera ca „rechemarea lui Maior la Bucuresti este obligatorie”

Al doilea om in stat a adus din nou in discutie, de aceasta data miercuri, la un eveniment al formatiunii pe care o conduce, numele actualului ambasador roman la Washington, George Maior.

Facand referire la scrisoarea adresata de Rudolph Giuliani, dar si la presupusa scrisoare pe care fostul senator John McCain ar fi scris-o pe patul de moarte, Calin Popescu Tariceanu s-a aratat deranjat de reactia ambasadorului Romaniei in SUA. „Problema este urmatoarea. Ambasadorul Maior are cuvinte laudative la scrisoarea lui John McCain, care era un adversar pe fata al presedintelui Trump, si critica atitudinea lui Giuliani, care este un sustinator infocat si pe fata al presedintelui Trump. Cu alte cuvinte, el face o greseala care este impardonabila pentru un ambasador, si anume, ca se implica personal in jocurile politice din America intre cele doua tabere, prezidentiala si antiprezidentiala, angajand Romania – pentru ca el acolo nu este persoana privata. Sa fim bine intelesi! Pentru acest lucru, eu consider ca rechemarea lui Maior la Bucuresti este obligatorie”, a subliniat Tariceanu, la Scoala Politica de Vara a Femeilor din ALDE.

Intre timp s-a aflat si faptul ca George Maior a fost invitat saptamana viitoare, marti, la Parlament, la Comisia pentru controlul asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii.

169 afisari

2 COMENTARII

  1. Opinați că Tăriceanu se consideră o „armă cu Tăricean” , „capabil de o școală politică”?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger