AcasăNewsTariceanu, concluzii dupa mitingul de sambata. "O manifestatie cum numeric n-am mai...

Tariceanu, concluzii dupa mitingul de sambata. „O manifestatie cum numeric n-am mai vazut in ultimii ani”

Tăriceanu, trimis în judecată. DNA-ul îl acuză de luare de mită (foto: facebook)

Adresandu-se colegilor sai de partid, prin intermediul unui mesaj video postat pe pagina sa oficiala de pe o retea de socializare, Calin Popescu Tariceanu a dat glas mai multor concluzii dupa mitingul de sambata seara, din Piata Victoriei, pe durata caruia zona din apropierea Guvernului a fost plina de membri si sustinatori ai PSD si ALDE, veniti din Capitala si mai multe judete ale tarii.

„Dragi colegi, tin in mod special sa va multumesc pentru mobilizarea si participarea la mitingul care a avut loc sambata in Bucuresti, un miting care nu a facut decat sa sublinieze faptul ca se constientizeaza pe deplin amenintarile la care este supusa societatea romaneasca si democratia in Romania. Le multumesc atat colegilor mei din ALDE, dar le multumesc si tuturor romanilor care ni s-au alaturat pentru a da un mesaj extrem de clar si de limpede: stop statului paralel! In Romania nu pot sa coexiste si statul de drept si statul paralel”, a ales sa transmita, marti, liderul ALDE.

Totodata, Tariceanu a facut in mod special referire si la numarul participantilor la mitingul organizat, din cate au anuntat social-democratii, „impotriva abuzurilor”. „Am vazut nenumarate abuzuri care, practic, pun sub semnul intrebarii respectul pentru drepturile si libertatile cetatenilor. Am vazut toate aceste lucruri care demonstreaza in mod clar ca justitia in Romania astazi este bolnava. Trebuie sa eliminam aceasta cangrena care s-a creat in Romania ultimilor ani (…) pentru a reda cetatenilor nostri increderea ca in Romania nu exista nimic mai presus decat lege si ca judecatorii, desigur, le pot asigura o judecata corecta si dreapta. Acesta este mesajul care a transparut limpede din manifestatia care a avut loc in Bucuresti, o manifestatie cum numeric n-am mai vazut in ultimii ani. Si cred ca aceasta este dovada, as spune, deplinei constientizari a acestei situatii de fapt, unica probabil in Europa”, a mai transmis liderul ALDE.

203 afisari

3 COMENTARII

  1. Tericeanu o stie pe aia, prosti dar multi! Ca sunt prosti, s-a vazut din ce-au lasat dupa ei la miting. Deci numeric are dreptate, la calitate este invers!

    • sluga PSD-ui , acest Calin a uitat sa-si puna biletelul roz in piept, biltel prin care cerea presedintelui sa intervina la justitie pt un alt hotz (ca si el)

  2. Popescu Tăriceanu a anunțat că intenționează să depună eforturi în alte scopuri decât cele „politice” ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger