AcasăNewsTariceanu: Becali nu e membru PNL. Nu e vorba de un coleg...

Tariceanu: Becali nu e membru PNL. Nu e vorba de un coleg de partid

Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu sustine ca nu e „coleg de partid” cu Gigi Becali si asocierea cu latifundiarul din Pipera, candidat pe listele USL la parlamentare, „nu este benefica” partidului.

Calin Popescu Tariceanu

Fostul premier a declarat, duminica, la Realitatea TV, ca nu se considera coleg de partid cu Gigi Becali. „El nu este membru al PNL, cred ca o implicita asociere care s-a facut mi se pare ca nu este benefica pentru noi (…) Nu o sa fim colegi, pentru ca, din fericire, nu e vorba de un coleg de partid, este o candidatura pe listele USL-ului”, a afirmat Tariceanu.

Totodata, liberalul considera ca PNL este si trebuie sa ramana o formatiune reper in politica. „In politica romaneasca este nevoie de un partid care sa serveasca drept un reper de conduita, de moralitate, de tinuta, de discurs politic si acesta mi-as dori sa fie Partidul National Liberal.

Tariceanu si-a exprimat si zilele trecute opinia in legatura cu inscrierea lui Gigi Becali in PNL. „Asa, ca sa glumesc, sunt un om politic de alta factura, poate sunt demodat, eu raman sa cred in ceea ce e normal sa adune oamenii impreuna: valori, principii si idei”, spunea liberalul. In replica, Becali a declarat, intr-o interventie la B1tv: „N-am ce sa vorbesc cu domul Tariceanu. Eu reprezint alte persoane in PNL, domnia sa reprezinta alte persoane. El manipuleaza idei, eu manipulez oi, nu prea de intersectam”.

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger