AcasăNewsTariceanu, baby-sitter pentru Casa Regala

Tariceanu, baby-sitter pentru Casa Regala

Sub obladuirea lui Tariceanu, sotii Margareta si Radu Duda vor trai moca, pana la adanci batraneti, in Palatul Elisabeta

Retras la inceputul lui martie din Parlament, proiectul referitor la statutul Casei Regale va fi reintrodus in scurt timp in circuitul legislativ. Asta ca nu cumva distinsele altete dudale sa-si subtieze buzunarele platind prea multe luni chirie pentru Palatul Elisabeta.

Sub obladuirea lui Tariceanu sotii Margareta si Radu Duda vor trai moca pana la adanci batraneti in Palatul Elisabeta

Noul proiect privind statutul juridic al Casei Regale a fost definitivat. Mai buna decat cea legata de scaderea cursului euro, de exemplu, vestea a fost data poporului nerabdator de catre Calin Popescu Tariceanu, acesta precizand in clar si sursa: ”Ieri sau alaltaieri am avut o discutie cu colegul deputat Gabriel Vlase, vicepresedintele Camerei Deputatilor, care spunea ca proiectul este definitivat si mi-a promis ca mi-l trimite pentru a-l parcurge. Proiectul va fi cat de curand depus in Parlament”. La Camera Deputatilor mai exact, in prima faza, din moment ce Senatul este Camera decizionala in acest caz. Si tot Tariceanu a precizat ca proiectul prevede infiintarea unei institutii care va administra chestiunile legate de Casa Regala si care va avea dreptul sa le inchirieze sotilor Duda, gratuit si pentru 49 de ani, Palatul Elisabeta.

Ditamai printesa aspira la locuinta sociala si pensie de intretinere de la stat

Asa ajungem la ceea ce doare cu adevarat actualul cuplu regal/dudal: locuirea moca in monumentala resedinta, care sa nu uitam ca va fi ingrijita si intretinuta tot cu bani de la bugetul de stat. De ce s-au agatat ca scaiul de oaie sotii Duda de Palatul Elisabeta e foarte clar. Ce nu se intelege este implicarea pina peste urechi a lui Calin Popescu Tariceanu in apararea intereselor printesei Margareta si a deloc regalului sau sot. Aici nu este vorba despre fostul rege ci despre conservarea privilegiilor si asigurarea confortului financiar al urmasilor sai. Niste urmasi care nu au facut/fac nimic remarcabil si in general ard gazul de pomana atunci cand nu se incaiera pe mostenirea ramasa dupa Regele Mihai. Bani au destui, proprietati de asemenea, dar le trebuie musai o locuinta sociala, dar nu o garsoniera ci un palat intreg Si eventual o pensie sociala, dar nu minima, pe motiv ca doamna e os regal si ne poate reprezenta in strainatate. Iar Tariceanu se da peste cap sa-i faca pe plac. De ce, el stie.

author avatar
Simona Badulescu
188 afisari

1 COMENTARIU

  1. La mulți ani de ziua regalității. Adevarat ziua devenirii noastre a inceput nu cu Cescuta (o cescuta de unt o cescuta de zahar o cescita5 nechezol) sau de la Nuti chiorului, ci de la Voda Carol!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger