AcasăNewsTariceanu: Am fost santajat de Daniel Constantin!

Tariceanu: Am fost santajat de Daniel Constantin!

Apuse sunt vremurile cand Tariceanu si Constantin gandeau si votau la unison

S-a spart si buba ALDE. Evenimentul a avut loc ieri, in timpul Delegatiei Permanente convocate de Calin Popescu Tariceanu, cand Daniel Constantin si-a luat jucariile, respectiv parlamentarii, si a parasit sedinta.

Apuse sunt vremurile cand Tariceanu si Constantin gandeau si votau la unison

Astfel infruntat, Tariceanu a ripostat declarand ca a fost santajat de Constantin si obligat sa-i puna oamenii pe listele electorale ale ALDE. ”Am fost santajat de Daniel Constantin cu anumiti colegi care trebuiau sa candideze la europarlamentare. Discutia a fost transanta, i-am spus ca daca nu accept nu putem depune listele, iar el a spus ca nu are nicio problema. A trebuit sa sacrific oameni care muncisera pentru a putea participa si a ajunge in Parlament”, sustine Tariceanu. Cum este insa imposibil sa imparti sase procente si sa ramai totusi partid in toata firea, Tariceanu nu-si permite sa le ureze rivalilor drum bun si cale batuta. Dimpotriva, acesta le-a transmis celor care i-au intors spatele ca este gata sa discute cu ei si a promis ca nu le va cere revocarea din functii in cazul ”revenirii la ganduri mai bune”. De cealalta parte, Daniel Constantin s-a grabit sa promita ca nu va periclita cu nimic actuala majoritate parlamentara: ”Orice s-ar intampla, toti parlamentarii care sunt aici nu vor pleca din ALDE. Vor ramane si vor sustine Guvernul Sorin Grindeanu”. Altfel spus, Constantin incearca sa arunce anatema asupra lui Tariceanu si a ambitiei acestuia de a acapara ALDE insinuind din start ideea ca, daca actuala guvernare va avea probleme, nu va fi vina lui. Iar ca sa-si joace pana la capat rolul de baiat bun, Constantin s-a aratat gata sa renunte la functiile din Guvern, daca asta va fi voia mai marilor coalitiei: ”Voi avea o discutie cu prim-ministrul Grindeanu si, daca decizia coalitiei va fi intr-un sens, nu regret”. Cum insa intotdeauna cineva are de regretat in astfel de situatii, ramane sa vedem zilele viitoare cine anume va lua leapsa in cazul ALDE.

author avatar
Simona Badulescu
365 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu il stiti pe constantin daniel?pai este acela care si-a tradat creatorul,adica pe cel care ia dat pe mana partidul conservator,tradarea a fost pe fata ducand intr-o anumita masura la condamanarea creatorului.In prezent asistam la acelasi scenariu,doar ca tradarea si lasitatea danutului,capitan acoperit de plai,este de natura doar politica(oare?).Sa se ia de mana cu pontakul las si sa faca(ca) un nou partin sa vedem ce iese si cat de rau pute.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger