AcasăNewsTariceanu a mai citit din dosar: cu buna stiinta au pus numai...

Tariceanu a mai citit din dosar: cu buna stiinta au pus numai lucrurile care duc la o anumita concluzie – ca eu as fi vinovat

Presedintele Senatului a mers pentru a doua zi la rand la Comisia Juridica penru a lua la cunostinta de continutul celor 73 de volume ale dosarului sau, in cazul caruia procurorii cer aviz Parlamentului pentru inceperea urmaririi penale pe numele celui de-al doilea om in stat.

Dupa ce miercuri spusese ca citise 80 de pagini din dosar, Calin Popescu Tariceanu a dezvaluit ca in cursul acestei zile – cand a mers la Comsiie impreuna cu avocatul sau – a mai parcurs “vreo”100. “Efortul pe care-l fac sa studiez aceste documente imi va da mie posibilitatea intai sa ma lamuresc in legatura cu acuzatiile”, a tinut sa sublinieze liderul ALDE.

Tariceanu a acuzat, insa, faptul ca “e un volum foarte mare de informatii, care trebuie parcurs, si in referatul pe care l-a trimis DNA-ul cu buna stiinta au pus numai lucrurile care duc la o anumita concluzie – concluzia clara ca eu as fi vinovat, cand stau si citesc declaratiile celor care au fost chemati ca martori vad cu totul si cu totul altceva” si a subliniat ca “ceea ce am citit astazi sunt declaratiile unor martori care sunt chestionati in legatura cu ceea ce stiu despre relatiile, activitatile pe care le-au desfasurat in Romania, mai putin in legatura strict cu persoana mea”.

215 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa mori de ras cand il vezi si pe asta:) Pai nu iti umflai tu muschii neica in fata statului paralel? Nu erai mare zmeu? Acum ce faci te apuca plansul cand ti-a facut statul paralel dosarel? 73 de dosare sunt de ajuns? Sau mai vrei? Hai ca se poate si mai bine 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger