AcasăNews„Targuri de copii” in taramul fagaduintei

„Targuri de copii” in taramul fagaduintei

Marketing american: defilare de minori ai caror parinti adoptivi nu-i mai vor

In Statele Unite, tara democratiei si ultra liberalismului, parintii se pot descotorisi de un copil adoptat daca acesta nu le convine, fara sa fie trasi la raspundere. Copiii „rejectati” raman din nou fara familie si in continuare sunt propusi pentru adoptie. Pentru asta se organizeaza „targuri” in care cei mici sunt etalati pentru a seduce potentialii noi adoptori.

Marketing american defilare de minori ai caror parinti adoptivi nu i mai vor

Pe un covor rosu pasesc minori cu varste intre 5 si 17 ani, sub aplauzele adultilor, dar nu este vorba de un concurs de frumusete. Depinde de acesti copii „dezadoptati” (cum i-a numit televiziunea franceza TF1) sa convinga cuplurile spectatoare, o veritabila operatiune de marketing utilizata de companiile si asociatiile plasatoare, mai pe romaneste, precum un targ de vite. Dar chiar si atunci cand acesti „copii de mana a doua” sunt adoptati, exista posibilitatea fie trimisi inapoi la „piata”  cateva luni mai tarziu, in functie de toanele noii familii, care, mai mult, are optiunea unui anunt postat on line pentru a se debarasa de ei. In SUA, unul din patru copii adoptati este trimis, perfect legal,  la alti doritori, o experienta traumatizanta de care profita si pradatorii sexuali. Majoritatea copiilor provin din familii cu probleme, iar dupa adoptie serviciile sociale nu mai au nici un control asupra noilor parinti.

author avatar
Bogdan Borcea
174 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai bine ar face un targ prin care sa treaca medicii dezbracati pt echipa de gimnastica. Bine ca Nadia nu a fost violata la sol.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger