Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Targul de Craciun, mutat de la Universitate

Targul de Craciun, mutat de la Universitate

Autor:

Daca tot a nins marti in Capitala si au mai ramas doar o cateva saptamani pana la Sarbatorile de iarna, iar marile magazine au scos deja la raft produse de sezon, destinate decorarii caselor si a meselor festive, va spunem ca reprezentantii municipalitatii fac si ei pregatiri de sezon.

 

12509446 991840077554177 5003510108342170171 n targ 720x480 Targul de Craciun, mutat de la UniversitatePe langa ghirlandele luminoase montate pe marile bulevarde, la intersectii sau la intrarile in parcuri, pe lista primarului Firea figureaza doua mari schimbari, fata de anii precedenti. Prima, reamplasarea Targului de Craciun -in care se regaseau casute de lemn cu tot soiul de produse traditionale- decorative si alimentare, dar si o scena pe care urcau artisti si ansambluri muzicale -din Piata Universitatii (unde se impamantenise o veritabila traditie) in cea a Constitutiei.

Iar a doua, includerea Centrului vechi in ansamblul de evenimente destinate marcarii sosirii Craciunului si a Anului Nou. In acest sens, edilul s-a aratat dispus sa discute cu proprietarii de afaceri din zona veche a Bucurestilor, pentru a vedea ce e de facut, astfel incat sa se incheie un parteneriat intre municipalitate si cei care au restaurante sau magazine in zona. “In luna decembrie, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, vom organiza o serie de evenimente in Capitala: In premiera Targul de Craciun va avea loc anul acesta in Piata Constitutiei, iar ca noutate imi doresc foarte mult sa introducem in conceptul de promovare si Centrul Vechi. Pentru a face acest lucru posibil este nevoie sa lucram impreuna, sa fim parteneri, in asa fel incat sa impodobim tot centrul vechi intr-un mod deosebit, sa cream si aici atmosfera de sarbatoare”, a transmis Firea, citata pe site-ul PMB.

sursa foto: Facebook/BucharestChristmasMarket
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!