AcasăNewsTarg imobiliar pentru chiriasi

Targ imobiliar pentru chiriasi

Apartamentele mai spatioase din Bucuresti (foto) se inchiriaza cu 200 de euro, acelasi pret fiind cerut si la Brasov (foto jos), dar pentru trei camere

Odata cu venirea toamnei se inmultesc ofertele de inchiriere din partea proprietarilor, in special in orase universitare, dar si cererea creste, pe parcursul revenirii studentilor la facultati. In sprijinul ambelor categorii a fost lansat in premiera un targ imobiliar pentru chiriasi.

Portalul imobiliare.ro a lansat, ieri, in premiera in Romania, Targul de chirii, exclusiv online. Cei interesati, atat proprietari de locuinte, cat si cei care cauta un apartament cu chirie avantajoasa pot intra pe site, pentru oferte in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara si Iasi. Ofertele pornesc de la 400 de lei/luna pentru o camera in Bucuresti, ajungand la 140 de euro/luna pentru douia camere in Timisoara sau 200 de euro/luna pentru un apartament cu trei camere in Brasov.

Apartamentele mai spatioase din Bucuresti (foto) se inchiriaza cu 200 de euro, acelasi pret fiind cerut si la Brasov (foto jos), dar pentru trei camere

Bucuresti

Desi la prima vedere ar parea ca in capitala sunt chirii foarte scumpe, la o navigare rapida pe site-ul mentionat se poate constata ca exista oferte accesibile si celor cu bani putini. Astfel, in cartierul Drumul Taberei din sectorul  6, o camera de 15 mp, confort 3, se ofera spre inchiriere cu 400 de lei/luna, acelas pret fiind cerut pentru cate o camera situata in apartamente din cartierele Fundeni sau zona Aparatorii Patriei. Pentru pretentii ceva mai mari, dar la pret in continare accesibil se ofera camere confort 1 in apartamente din Drumul Taberei, la pretul de 125 de euro/luna. De asemenea, exista si oferte de garsoniere in vile (zona Parcul Carol, sector 4), la 150 de euro/luna. In cazul apartamentelor cu doua camere, ofertele incep la 750 de lei/luna (Calea Vitan – Real), respectiv 170 de euro/luna (35 mp, Calea 13 Septembrie).

Timisoara

In orasul de pe Bega, tarifele de inchiriere pentru garsoniere incep la 130 de euro/luna, fiind vorba de locuinte de peste 20 mp, confort 1, cu centrala proprie. Apartamentele cu doua camere, de peste 40 mp, sunt oferite la preturi incepand de la 150-160 de euro/luna. Pentru locuintele mai spatioase si cu confort sporit, tarifele incep de la 160-170 de euro/luna.

Blocuri Brasov

Brasov

Camerele si garsonierele din Brasov se inchiriaza la preturi pornind de la 125 de euro/luna, cu precizarea ca, in functie de confort si suprafata, garsonierele mai cu staif se ofera la tarife incepand de la 150-160 de euro/luna. Apartamentele cu doua camere, confort  2, cu suprafete putin peste 30 mp, pot fi inchiriatre cu 160-170 de euro/luna, iar cele mai confortabile si mai spatioase incep de la 200 de euro/luna. Acelasi pret este cerut si pentru apartamentele cu trei camere, confort 2-3, de la periferia Brasovului.

Iasi

Proprietarii de locuinte din capitala Moldovei ofera studentilor camere individuale, in apartamente sau la curte, la preturi pornind de la 300-600 de lei/luna. Garsonierele se pot inchiria la preturi incepand de la 150-160 de euro/luna, in vreme ce pentru apartamente mai modeste ca suprafata si confort, cu doua camere, se cer 160-180 de euro/luna. Pentru locuintele mai spatioase, decomandate, confort 1, tarifele de inchiriere pornesc de la 200 de euro/luna.

author avatar
Arpad Dobre
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger