Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tanarul ranit la Piatra Neamt, dus in Belgia cu un avion militar. Are arsuri de gradul III pe 75% din corp

Tanarul ranit la Piatra Neamt, dus in Belgia cu un avion militar. Are arsuri de gradul III pe 75% din corp

Autor:

Persoana cel mai grav ranita in urma deflagratiei si a incendiului ce a avut loc miercuri intr-un bloc din Piatra Neamt a fost transferata, in cursul acestei dupa-amiezi, la un spital din Bruxelles.

 

avion transfer pacient ars Tanarul ranit la Piatra Neamt, dus in Belgia cu un avion militar. Are arsuri de gradul III pe 75% din corpTanarul a fost urcat in aeronava militara configurata pentru misiuni de evacuare medicala in coma indusa, avand arsuri de gradul III pe 75% din corp. Avionul care il va duce pe barbat in Belgia, la Spitalul Grand Hôpital de Charleroi, a plecat de la Iasi in jurul orei 16.30, din cate au anuntat reprezentantii Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Pacientul este asistat pe durata transportului medical de o echipa medicala SMURD din cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca si de o echipa medicala militara, specialisti care au urcat la bordul avionului C-27J Spartan.

“Misiunea se efectueaza la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, ca urmare a acordului primit din partea institutiei medicale belgiene la apelul lansat de catre Ministerul Sanatatii pentru transferul ranitului”, subliniaza sursa citata.

Amintim ca tanarul a fost transferat seara trecuta la Iasi, unde a fost si operat, dupa ce -din cate s-a aflat in cursul zilei de joi – de la Bucuresti, unde se solicitase in prima faza transferul, s-a transmis ca nu sunt locuri disponibile.

sursa foto: Facebook/DSU    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!