AcasăNewsTanarul din Arges care a dat cu masina peste mai multi muncitori,...

Tanarul din Arges care a dat cu masina peste mai multi muncitori, arestat

Judecatorii argeseni in fata carora a fost prezentat tanarul sofer care, deunazi, a intrat cu masina peste un grup de oameni care se aflau in curtea unei fabrici din localitatea Bascov au decis trimiterea lui in arest preventiv.

Magistratii de la Judecatoria Pitesti au admis, asadar, cererea oamenilor legii si au dispus arest preventiv pentru 30 de zile in cazul tanarului sofer care, din cate se pare, ar fi scapat autoturismul de sub control. Hotararea instantei nu e definitiva, drept urmare poate fi contestata.

Masina condusa de barbatul cercetat pentru ucidere si, respectiv, vatamare din culpa a izbit un grup de muncitori aflati, in pauza, in curtea unei fabrici, ucigand o tanara in varsta de 29 de ani, de origine sarba, ranind alte doua femeie de aceeasi cetatenie, dar si alti doi romani.

author avatar
Cristina Stefan
147 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu poate fi catalogata ucidere din culpa fapta savarsita de acel sofer,fost angajat al firmei in a carei incinta a intrat cu propriul autoturism.Mai aproape de adevar ar fi uciderea cu intentie indirecta,pentru ca nu a pierdut controlul masinii ci cu intentie a intrat in fostii colegi de serviciu,putea sa oamoare mai multi,l-as cataloga chiar act terorist,pentru ca seamana cu actele teroriste petrecute in occident.Insa va scapa usor din cauza legilor mult prea blande cu ucigasii din colonie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger