AcasăNewsTanarul care a salvat un copilas escaladand balcoane mai ceva ca Spiderman,...

Tanarul care a salvat un copilas escaladand balcoane mai ceva ca Spiderman, primit la Elysee (VIDEO IMPRESIONANT)

La cateva zile de cand a salvat copiasul, tanarul a primit felicitari chiar de la liderul Frantei

Tanarul care s-a dovedit capabil de un gest de un curaj fantastic -din dorinta de a salva un copilas aflat in mare pericol -e considerat, pe buna dreptate, un erou in Franta si nu numai.

Atat martorii, cat si internautii au urmarit cu sufletul la gura deznodamantul operatiunii de salvare

Mamoudou Gassama are 22 de ani si e din Mali. A ajuns cunoscut nu doar in Franta, ci si in mai toate colturile lumii, fiind alintat „Spiderman”, dupa ce gestul sau uluitor s-a viralizat pe retelele de socializare.

La cateva zile de cand a salvat copiasul, tanarul a primit felicitari chiar de la liderul Frantei

Povestea lui Mamoudou a ajuns nu doar in atentia presei franceze, ci si a presedintelui acestui stat. Emmanuel Macron a dorit sa il cunoasca personal pe tanarul erou, astfel ca Gassama a fost primit luni la Palatul Elysee si felicitat pentru ceea ce a facut. Ulterior, s-a aflat ca eroul urmeaza sa primeasca si cetatenie franceza.

Tanarul a fost filmat sambata, in timp ce – doar el stie cum – a escaladat, cu mainile goale si fara vreo asigurare, mai multe balcoane ale unel cladiri din Paris, pana a ajuns la etajul 4, unde atarna in gol un baietel. Nu a tinut cont de riscuri si s-a grabit cat a putut de mult, date fiind conditiile, pentru ca realizase ca orice secunda conteaza pentru salvarea celui mic. Si a reusit ceea ce parea imposibil. Iar acum primeste, in mod firesc, laude pentru gestul sau.

sursa foto: captura youtube/captura twitter.com/emmanuelmacron

[youtube]j-gseqLF_uA[/youtube[

[youtube]4LW8d07MAH0[/youtube]

[youtube]ONKILwxOewQ[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger