AcasăNewsTanara, surprinsa de radar conducand cu 200 km/h pe autostrada

Tanara, surprinsa de radar conducand cu 200 km/h pe autostrada

Politistii rutieri din cadrul IPJ Buzau au avut parte de o adevarata surpriza, vineri, cand au oprit un conducator auto care circula cu o viteza de 200 de km/h, pe DN 2/E85, si au vazut ca la volan se afla o tanara de 28 de ani.

„Politistii rutieri din cadrul IPJ Buzau au depistat o tanara, de 28 de ani, din Iasi, in timp ce conducea un autoturism cu o viteza peste limita maxima admisa. Aceasta a fost inregistrata cu aparatul radar, pe DN 2/E 85, in timp ce rula cu 200 km/h. Conform legislatiei in vigoare, tanara a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 810 lei. Totodata, politistii i-au retinut permisul de conducere in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioada de 90 de zile”, se arata intr-un comunicat de presa remis de Politie.

De asemenea, politistii au aplicat sambata 107 sanctiuni contraventionale pentru depasirea vitezei legale, intr-o actiune pentru monitorizarea si fluidizarea traficului desfasurata pe DN1. „In intervalul 10.00 – 14.00, s-a desfasurat o actiune pe DN1, pe linia nerespectarii regimului legal de viteza, si au fost aplicate 107 sanctiuni contraventionale, pentru depasirea vitezei legale”, a declarat subcomisarul de politie Marius Marin, citat de romaniatv.net.

Foto: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger