Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Tanara lovita de un tramvai 41

Tanara lovita de un tramvai 41

Autor:

O fata a cazut victima unui accident produs pe linia “metroului usor” din Capitala, dupa impact tanara fiind preluata de urgenta cu o ambulanta si dusa la spital.

 

tramvai 41 300x225 Tanara lovita de un tramvai 41Totul s-a intamplat in aceasta dimineata, in zona unei treceri de pietoni din zona Virtutii, din sectorul 6. Din cate au declarat unii martori, tanara s-ar fi angajat in traversarea strazii, insa fara sa respecte regulile de circulatie. Nerealizand pericolul la acre se expune, fata a ales sa treaca strada, moment in care vatmanul tramvaiului liniei 41 -care rula pe sensul catre Piata Presei- nu a mai putut face nimic pentru a evita ca mijlocul de transport in comun sa o acroseze.

Vitima a fost preluata de cadrele medicale, rastimp in care politisti au facut ancheta menita sa stabileasca exact cauzele producerii incidentului. Circulatia tramvaielor in zona a fost afectata cateva zeci de minute, momentan desfasurandu-se fara probleme. Trebuie spus faptul ca, in intervalul in care tramvaiele liniei 41 nu au putut rula, avand in vedere ca pasagerii aveau nevoie sa ajunga in timp util la lucru sau catre alte destinatii, s-au pus in circulatie autobuze-naveta.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!