AcasăNewsTanara jurnalista Iuliana Gatej a pierit intr-un cumplit accident, in Ajun de...

Tanara jurnalista Iuliana Gatej a pierit intr-un cumplit accident, in Ajun de Craciun

O stire foarte trista, pe care fostii colegi ai Iulianei s-au vazut nevoiti sa o aduca la cunostinta opiniei publice chiar in dimineata zilei de Craciun.

Familia, dar si colegii de breasla si prietenii sunt ingroziti de sfarsitul cumplit de care a avut parte, in Ajunul sarbatorii Nasterii Domnului, tanara ziarista in varsta de doar 30 de ani.

Iuliana Gatej lucra la Antena 1 si era specializata pe domeniul social. Colegii de la actuala televiziune la care muncea, dar si de la alte posturi TV de stiri la care a lucrat o descriu drept o fata optimista si zambitoare, pasionata de meseria careia i se dedicase de aproape un deceniu. Le e greu sa accepte ca nu o vor mai vedea printre ei. Din pacate, Iuliana si-a gasit sfarsitul, seara trecuta, pe drumul catre Focsani, cu doar cativa kilometri inainte de a ajunge la parintii sai, care o asteptau acasa, pentru a fi impreuna de Craciun.

Jurnalista nu a mai apucat sa isi vada mama si tatal, pentru ca si-a gasit sfarsitul in masina pe care o conducea, pe drumul catre orasul natal, dupa ce autoturismul a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un pom. Impactul a fost atat de puternic, incat jurnalista a suferit leziuni incompatibile cu viata. A plecat intr-o lume mai buna la doar 30 de ani, desi mai avea, cu siguranta, multe planuri de dus la indeplinire pe pamant.

Sursa foto: Facebook/Iuliana Gatej

603 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger