AcasăNewsTanara de 26 de ani ucisa cu mai multe lovituri de cutit,...

Tanara de 26 de ani ucisa cu mai multe lovituri de cutit, la Timisoara

Si-a unit destinul cu cel al unui barbat mai mare decat ea cu trei ani si spera ca o asteapta o viata fericita. Doar ca a murit in conditii cumplite, la doar un an de la casatorie.

Cazul i-a cutremurat pe oamenii din blocul in care cuplul se mutase de curand, mai ales ca pare-se ca tocmai sotul i-ar fi curmat zilele tinerei de 26 de ani, gasite fara suflare intr-un apartament dintr-un bloc din Timisoara, in noaptea de miercuri spre joi. Mai mult, s-a aflat ca dupa oribila crima, barbatul a urcat la volanul masinii sale, cu care se vehiculeaza ca ar fi intrat intentionat intr-un stalp.

Anchetatorii au stabilit ca fata „a fost ucisa prin aplicarea mai multor lovituri de cutit”, dar si ca „din primele investigatii rezulta indicii ca autorul faptei este sotul victimei. Acesta a fost implicat in aceeasi noapte intr-un accident rutier, soldat cu vatamarea sa, aflandu-se in prezent internat intr-o unitate spitaliceasca, neputand fi, pana in acest moment, audiat”, din cate au precizat reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, intr-un comunicat.

Ramane de vazut ce anume va declara tanarul, dupa ce isi va reveni si va putea sa stea de vorba cu investigatorii care lucreaza la acest caz. Si daca se confirma ca gelozia ar fi iscat cearta ce a dus la aceasta drama familiala.

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger