AcasăNewsTanara atacata brutal in scara unui bloc. Barbat retinut (IMAGINI SOCANTE)

Tanara atacata brutal in scara unui bloc. Barbat retinut (IMAGINI SOCANTE)

Un caz violent, despre care s-a aflat dupa ce imagini suprinse de o camera de supraveghere aflata intr-un bloc din Alba au aparut in spatiul public, a oripilat opinia publica. O tanara a ajuns pe mana medicilor, acuzand pierderi de memorie, un suspect in custodia oamenilor legii.

Sunt imagini din care se vede cum, aflata in scara unui bloc din oras, o tanara asteapta liftul. In spatele ei sta un barbat. Care, la un moment dat, ridica mana asupra ei si cu o singura lovitura o trimite la pamant. Imediat dupa aceea, individul sta aplecat asupra fetei, parand sa caute ceva. Ulterior, s-a aflat ca victima a acuzat lipsa telefonului.

Agresiunea a avut loc sambata dupa-amiaza. In cazul de fata, politistii au reusit prinderea unui suspect, care a fost retinut pentru 24 de ore, din cate anunta televiziunile de stiri, fiind vorba despre un barbat de 33 de ani, care ar mai fi avut probleme cu legea, iesind din inchisoare cu doar cateva saptamani in urma.

326 afisari

5 COMENTARII

  1. Incep sa apara primele efecte ale legilor justitiei PSD : infractorii periculosi eliberati de aceste legi din inchisori incep sa atace oamenii pe strazi!

  2. Numai justitia face abuzuri? Dar infractorii astia care ataca femei prin scari de bloc nu fac abuzuri? Cu siguranta asta a scapat pe motiv ca nu stiu ce procuror l-a abuzat si acum face dezastru in spatiul public
    Asta e justitia PSD si noile legi miraculoase pentru o justitie perfecta?

    • O ordonanta de amnistie si gratiere ne mai trebuie si tara de duce de rapa complet, oamenii cinstiti nu vor mai putea iesi din case.. Ne vor ataca pe strazi, in case, ne vor bate copii si nevestele..Doamne incotro a apucat-o tara asta?

      • Muncesti si faci bani dar nu ai ce manca ca te buzunaresc infractorii prin autobuze si tramvaie in romania de vis a lui Dragnea

  3. Cer demisia lui Todirasi. Nu se poate sa pocnesti o copila la lift. De câteva zile infractorii eliberați de Todirasi terorizează cetățenii romani:omorând bătrâni și taximetriști talharind cetățeni neprevazatori, furând apartamente nesigure. România civica nesigura în condițiile în care nu exista legea autoapararii și legea polițistului în atac, suntem ca porumbeii în fata huliilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger