AcasăNewsTanar omorat intr-o benzinarie din Capitala

Tanar omorat intr-o benzinarie din Capitala

A platit cu viata faptul ca si-a aparat sotia de furia unui barbat care intrase in benzinaria in care lucra femeia.

UPDATE: Un reprezentant al Politiei a confirmat faptul ca agresorul era baut la momentul comiterii agresiunii, omul legii adaugand ca suspectul a refuzat sa ii fie prelevate probe, dar si ca nu e prima oara cand agresorul are probleme cu legea, fiind amendat pentru port ilegal de cutit.

Povestea de groaza dateaza din noaptea de luni spre marti, insa abia miercuri la amiaza a ajuns la urechile opiniei publice. Potrivit B 1 TV, crima a avut loc intr-o benzinarie din sectorul 3 al Capitalei, iar suspectul a primit deja mandat de arestare pentru 30 de zile.

In tot acest timp, familia victimei se pregateste sa-l conduca pe ultimul drum pe barbatul in varsta de doar 27 de ani, care a sfarsit in conditii greu de imaginat, sub ochii femeii iubite. Pe care, din cate povestesc martorii, ar fi sarit sa o apere de un client suparat si, din cate se pare, si baut, care a intrat in benzinaria in care lucra aceasta, pe tura de noapte.

Agresorul este, la randul sau, tanar. Din motive ce urmeaza sa fie elucidate de oamenii legii, acesta din urma ar fi intrat intr-un conflict verbal cu femeia, iar apoi l-ar fi injunghiat pe sotul angajatei benzinariei, care i-a luat apararea, folosind un obiect contondent pe care il avea asupra sa.

Din pacate, desi au fost apelat medicii, care au ajuns cat au putut de repede la locul in care s-a produs agresiunea, nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viata pe barbatul cazut victima furiei clientului.

451 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger