AcasăNewsTanar militar, cu arsuri pe aproape 90% din corp, in urma unui...

Tanar militar, cu arsuri pe aproape 90% din corp, in urma unui incident cumplit

Un reprezentant al Ministerului Apararii se lupta pentru viata sa, dupa ce a vazut victima unui accident care l-a trimis pe un pat de spital, la Terapie Intensiva, in stare deosebit de grava.

Militar in cadrul Bazei sprijin logistic „Muntenia” al MApN-ului, tanarul in varsta de 31 de ani se afla deunazi in timpul serviciului de paza, la cabana militara de instruire Cheia. In cursul dupa-amiezii trecute, caporalul a incercat sa porneasca instalatia de caldura. Din pacate, insa, ceva nu a functionat cum trebuia, iar tanarul s-a ales cu arsuri profunde, de gradele III si IV, pe aproape tot corpul.

Colegii au pus mana pe telefon, au sunat la 112 si au chemat ajutor. Militarul a fost preluat de un echipaj SMURD si dus la Spitalul Militar din Capitala, unde a si fost dus in sala de operatii, iar apoi transferat la Terapie Intensiva. Medicii fac eforturi pentru a-l salva pe tanar, insa vestile nu sunt deloc bune. „Starea pacientului este foarte grava, cu prognostic rezervat”, se mentioneaza in comunicatul MApN.

Cazul e in atentia procurorilor militari, dar si al Bazei respective. Procedura respectiva se incadreaza in randul atributiilor militarului, din cate mentioneaza reprezentantii ministerului in cadrul caruia caporalul lucreaza deja de sapte ani.

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger