AcasăNewsTanar de 19 ani, captiv sub un mal de pamant. Eforturi dramatice...

Tanar de 19 ani, captiv sub un mal de pamant. Eforturi dramatice pentru salvarea lui

Clipe de cosmar atat pentru tanarul protagonist al unei experiente putin spus dificile, cat si pentru membrii echipelor de slavare, care s-au luptat din rasputeri sa il scoata pe barbat de sub malul de pamant in care ramasese imobilizat.

S-a intamplat sambata, intr-o localitate argeseana, unde tanarul in varsta de doar 19 ani lucra la realizarea unui sistem de canalizare, potrivit Romania Tv. La un moment dat, pamantul din jurul sau s-a pravalit, prinzandu-i picioarele.

Odata ce au observat ca nu e chip sa poata iesi singur de la ananghie, si ca nici ei nu il pot ajuta, colegii tanarului au apelat cat au putut de repede numarul unic de urgenta, anuntand ce s-a intamplat.

Realizand ca victima trebuie scoasa cat mai repede de sub malul de pamant, in caz contrar riscurile pentru organismul sau fiind greu de estimat, salvatorii s-au luptat minute in sir sa il elibereze de sub tarana care il acoperise pana la piept.In cele din urma, eforturile lor au dus la salvarea tanarului. Acesta a fost dus rapid la ambulanta care astepta sa il preia si ulterior catre un spital argesean.

Cauzele care au stat la producerea incidentului vor fi analizate.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger