AcasăNewsTalia subtire cu abstinenta se tine

Talia subtire cu abstinenta se tine

In ziua de azi, putine frumoase ale lumii modei aspira la titlul de supermodel. Gloriile anilor ’90 si-au adjudecat acest drept si nu e usor sa le calci pe urme. Gisele Bündchen este exceptia.

Supermodelul brazilian apare pe coperta editiei de decembrie a revistei Vogue din Marea Britanie intr-o ipostaza mai colorata ca oricand. Colantii pe care ii poarta sunt fara doar si poate de senzatie, iar felul in care arata modelul iti taie respiratia. Daca va intrebati care este misterul, veti gasi raspunsul in interiorul revistei, unde  modelul ne povesteste despre succes, sot si copii, precum si despre obiceiurile culinare sanatose de la care nu se abate niciodata. Dar chiar niciodata. Si daca ne uitam la cat de bine arata la cei 31 de ani si dupa o nastere, este foarte probabil sa ne inspiram si noi din dieta ei: nu mananca decat foarte, foarte rar inghetata sau ciocolata, dar un pahar cu vin este oricand binevenit.

Carne rosie nu consuma decat o data la minimum 15 zile, cu toate ca recunoaste ca o adora si se abtine cu mare greutate. In schimb, legumele sunt prezente in cantitati destul de mari. Petrece foarte mult timp jucandu-se cu cei doi fii Jack (5 ani) si Benjamin (2 ani), iar asta o mentine intr-o forma de invidiat, asa cum prea bine putem vedea.

 

 

Talia subtire cu abstinenta se tine

In ziua de azi, putine frumoase ale lumii modei aspira la titlul de supermodel. Gloriile anilor ’90 si-au adjudecat acest drept si nu e usor sa le calci pe urme. Gisele Bündchen este exceptia.

Supermodelul brazilian apare pe coperta editiei de decembrie a revistei Vogue din Marea Britanie intr-o ipostaza mai colorata ca oricand. Colantii pe care ii poarta sunt fara doar si poate de senzatie, iar felul in care arata modelul iti taie respiratia. Daca va intrebati care este misterul, veti gasi raspunsul in interiorul revistei, unde modelul ne povesteste despre succes, sot si copii, precum si despre obiceiurile culinare sanatose de la care nu se abate niciodata. Dar chiar niciodata. Si daca ne uitam la cat de bine arata la cei 31 de ani si dupa o nastere, este foarte probabil sa ne inspiram si noi din dieta ei: nu mananca decat foarte, foarte rar inghetata sau ciocolata, dar un pahar cu vin este oricand binevenit. Carne rosie nu consuma decat o data la minimum 15 zile, cu toate ca recunoaste ca o adora si se abtine cu mare greutate. In schimb, legumele sunt prezente in cantitati destul de mari. Petrece foarte mult timp jucandu-se cu cei doi fii Jack (5 ani) si Benjamin (2 ani), iar asta o mentine intr-o forma de invidiat, asa cum prea bine putem vedea.

author avatar
eNational
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger