Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Sybaris, superiahtul anului

Sybaris, superiahtul anului

Autor:

Cu o lungime de 70 de metri, este cel mai mare iaht construit in Italia (santierul Perini Navi) si al saselea iaht cu vele ca marime din lume. Nava castigatoare a World Superyacht Awards apartine lui Bill Duker, avocat si antreprenor  din New York.

 

iaht1 720x405 Sybaris, superiahtul anului

Ambarcatiunile de lux ale secolului XXI sunt deopotriva nave, vile, orasele de vacanta, sali de sport si masini de curse

Ceremonia World Superyacht Awards recompenseaza in fiecare an cele mai frumoase iahturi (cu vele si cu motor) construite anul anterior. In privinta lui Sybaris, judecatori au fost impresionati de capacitatea de navigare la vant mic, in timp ce numeroase iahturi de aceasta dimensiune recurg la motor in aceste situatii.iaht 1 720x405 Sybaris, superiahtul anului iaht1 1 720x405 Sybaris, superiahtul anului iaht3 720x405 Sybaris, superiahtul anului Apoi au notat confortul exceptional al navei si o impartire optima a spatiului interior, al carei tema are elemente care amintesc de universul lui Jules Verne: ferestre mari practicate in coca vasului, cufere de lux, spatii rezervate animalelor de companie sau draperii din piele de aligator suspendate de cabluri din titan. Nava , realizare a designerului Philippe Briand, are un catarg de 72 de metri inaltime si un catarg prova de 62 de metri inaltime, pentru o velatura in suprafata totala de 3000 de metri patrati. Configuratia interiorului a fost conceputa pentru a gazdui 12 persoane repartizate in sase cabine, incluzand doua cabine VIP si trei cabine duble. Sybaris are, evident, si spatii pentru cei 11 membri ai echipajului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!