Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Swingfield, paradisul cuplurilor care isi schimba partenerii

Swingfield, paradisul cuplurilor care isi schimba partenerii

Autor:

An dupa an, cea mai importanta intalnire a swingerilor din intrega lume se tine la Swingfield, o locatie secreta din Europa, discreta, dar dotata cu tot ce trebuie unei adevarate sarbatori  a sexului.

 

1038895 Swingfield, paradisul cuplurilor care isi schimba partenerii

Europenii care au placeri mai neconforme cu restul societatii se aduna in mare secret ca sa faca si ei sex in toata legea

1038908 Swingfield, paradisul cuplurilor care isi schimba partenerii

Camere secrete: locsorul au ambianta imbietoare la amor si „iadul” celor ce vor fi pedepsiti spre propria lor placere

Nu este prea limpede cine a fost cu ideea de a monta un astfel de eveniment exclusivist, dar, initial exista, inca din anii 2000, un festival similar care se tine anual la New Orleans, unde peste 2.000 de swingeri se aduna la un loc pentru cea mai mare sex-petrecere din lume. In Europa, Swingfield creste pe an ce trece.1038893 Swingfield, paradisul cuplurilor care isi schimba partenerii 1038897 Swingfield, paradisul cuplurilor care isi schimba partenerii 1038903 Swingfield, paradisul cuplurilor care isi schimba partenerii 1038907 Swingfield, paradisul cuplurilor care isi schimba partenerii 1038911 Swingfield, paradisul cuplurilor care isi schimba partenerii 1038914 Swingfield, paradisul cuplurilor care isi schimba partenerii 1038915 Swingfield, paradisul cuplurilor care isi schimba partenerii Daca in 2015 la festival au participat 500 de swingeri, in 2016, numarul acestora a crescut pana la 700. Swingfield include un camping, locuri de parcare, un cort urias pentru serile de dans nebun, dar si doua alte corturi mai speciale. Unul este dedicat celor care fac si amor in grup, iar celalalt pentru amatorii de senzatii tari si mari admiratori ai sexului sado-masochist, asa cum a fost el ilustrat in „Fifty shades of Grey”. In serile de dans, nu este exclusa imperecherea chiar pe ring, iar concursurile de tipul „cel mai rapid orgasm”, adica , doamna care are cel mai iute orgasm (cu spectatori care dau note prestatiei) este premiata cu un vibrator pe masura. Deci, totul este menit unei sarbatori, ca sa nu zicem destrabalari generale, dedicate sexului total si cu toti.  Evident, lista participantilor este tinuta la secret, pentru ca amatorii sunt din toate paturile sociale.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!