Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » SUV-ul Lamborghini Urus, in productie din primavara!

SUV-ul Lamborghini Urus, in productie din primavara!

Autor:

Dupa conceptul prezentat in 2012, directorul executiv al Lamborghini, Stefano Domenicali, a anuntat ca modelul Urus va deveni realitate si va aparea in  showroom-uri in a doua parte a anului 2017.

 

546b77ed2ed58   lamborghini urus concept lg SUV ul Lamborghini Urus, in productie din primavara!Noul SUV va fi mai lung si mai lat decat principalul sau concurent, BMW X6, iar productia anuala va numara circa 3000 de unitati. Domenicali mai precizeaza ca Urus va avea la dispozitie setari ale modului de condus, specifice pentru gheata, zapada, pietre sau nisip, si, mai important, pretul noului Lamborghini va porni de la 150.000 de euro, fara taxe.

lamborghini urus 12 SUV ul Lamborghini Urus, in productie din primavara!Constructorul din micul sat italian Sant’Agata a socat publicul, in 1986, cand a intrat in productie celebrul Lamborghini LM002, cea mai rapida masina tot-teren din lume(cu motor de 5 litri, 450 cp si 210 km/h, performante de neimaginat in acea perioada), astazi un model vanat de colectionari.

CEO-ul Lamborghini a mai spus ca tot Urus se va numi si primul hibrid din istoria marcii, urmand sa fie dezvoltat intr-o etapa ulterioara.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!