AcasăNewsSute de politisti, pe urmele suspectului in cazul copilasilor agresati sexual

Sute de politisti, pe urmele suspectului in cazul copilasilor agresati sexual

Oamenii legii continua operatiunea menita sa duca la identificarea barbatului considerat pirncipalul suspect in cazul care a socat Bucurestiul, fiind vorba despre molestarea a doi copilasi.

Politistii au iesit in strada cu poza suspectului si au stat de vorba cu oamenii, incercand sa dea de urma lui, dar si oferind sfaturi parintilor

Circa 300 de politisti din Capitala sunt implicati in activitatile ce au drept scop gasirea omului pe care autoritatile il banuiesc de agresiune sexuala la adresa a doi frati, caz ce a avut loc intr-un bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei, in urma cu doua zile.

Se fac audieri si se spera ca, in baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere si a informatiilor primite de la oameni – in baza apelului lansat de Politiesi a imaginii facute publice cu suspectul – se va reusi prinderea suspectului de pedofilie. „Multumim tuturor cetatenilor pentru informatiile transmise si va asiguram ca acestea sunt verificate de colegii nostri”, au transmis politistii, deunazi, pe Facebook.

Cazul a fost preluat de catre reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si de Serviciul Omoruri.

sursa foto: Facebook/Politia Romana

64 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger