AcasăNewsSute de persoane retinute si arestate preventiv au votat

Sute de persoane retinute si arestate preventiv au votat

Comisarul sef de politie Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al MAI

Din randul celor peste 18 milioane de romani cu drept de vot fac parte si aproape 500 de persoane aflate in regim privativ de libertate, care au cerut sa li se pemrita sa voteze.

Comisarul sef de politie Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al MAI

Din directia Ministerului de Interne s-a anuntat faptul ca au fost nu mai putin de 405 de astfel de solicitari, venite din directia unor persoane aflate in centrele de retinere si arest preventiv ale Politiei. Dintre ei, pana duminica la ora 15.30 se stia ca votasera majoritatea, adica 420. Totul, prin intermediul unei urne speciale.

In alta ordine de idei, trebuie spus ca astfel de urne speciale au fost puse si la dispozitia persoanelor aflate in spitalele din Bucuresti si din intreaga tara, de asemenea, tot in baza unor cereri venite de la persoane care nu se aflau in localitatile unde au domiciliul, dar au dorit sa-si exprima optiunile electorale la aceste alegeri parlamentare.

Totodata, va amintim ca sectiile de votare raman deschise pana la ora 21, astfel ca mai aveti la dispozitie circa trei ore pentru a merge la urne, fireste, in situatia in care nu ati votat deja.

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger