AcasăNewsSute de oameni, la protest in Piata Constitutiei, ca urmare a crizei...

Sute de oameni, la protest in Piata Constitutiei, ca urmare a crizei francului elvetian

Cateva sute de romani care au credite in franci elvetieni, ingroziti de cresterea spectaculoasa pe care a inregistrat-o, in ultimele zile, moneda elvetiana, au iesit in strada.

Este vorba despre bucuresteni, dar nu numai. Macinati de grija ca nu isi vor mai putea plati ratele, oamenii veniti din Ploiesti, Constanta sau Braila s-au strans, duminica la pranz, in Piata Constitutiei, din fata Parlamentului, pentru a solicita, in cadrul unei manifestatii pasnice, in care au fost arborate pancarte cu diferite mesaje, reconversia creditelor bancare din valuta in moneda nationala. „GRUPUL CLIENTILOR CU CREDITE IN CHF organizeaza un miting de protest prin care sustine solicitarea conversiei creditelor in valuta (CHF, EUR, USD) in lei”, se arata in mesajul postat pe Facebook, prin care s-a anuntat initierea protestului.

Manifestatia are lor vreme de patru ore, mai exact de la 12 la 16, in conditiile in care, francul elvetian a crescut spectaculos, in doar cateva zile, atingand la valori record si ajungand, recent, la o cotatie de 4.58 lei.

sursa foto: observatorulph.ro

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger