AcasăNewsSute de mineri din Valea Jiului s-au blocat in subteran

Sute de mineri din Valea Jiului s-au blocat in subteran

Cateva sute de ortaci s-au blocat in subteran, ca masura de protest. Oamenii au vrut sa atraga astfel atentia asupra problemei loc, care este generata de intarzierea platii salariilor pe luna trecuta.

UPDATE: Dupamai multe ore de protest, ortacii au acceptat sa iasa din mina, o data ce au primit promisiunea ca intarzierea platii indemnizatiilor lunare se va rezolva.

–––

Situatia este valabila pentru minerii de la Paroseni si Uricani, din Valea Jiului. Intai au ramas in subteran cateva zeci de ortaci care lucrasera in schimbul trei si patru, in cursul zilei precedente, lor alaturandu-li-se colegii lor care au intrat in tura marti dimineata. Ar fi, asadar, in jur de 300 de protestatari. Minerii reclama faptul ca nu si-au primit avansul pe noiembrie si spun ca nu vor renunta la protestul lor spontan pana ce nu se rezolva situatia.

Ramane de vazut ce masura va lua conducerea minei, in aceasta privinta si cat de repede se vor rezolva aceasta problema.

sursa foto: Facebook/Mina Paroseni

263 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger