AcasăNewsSuspectul in cazul care a ingrozit Capitala, de negasit. Apelul reprezentantilor Politiei...

Suspectul in cazul care a ingrozit Capitala, de negasit. Apelul reprezentantilor Politiei (FOTO)

Un caz care a pus pe jar deopotriva oamenii legii si opinia publica, mai ales ca este vorba despre o situatie in care au fost implicati doi copilasi, a generat o adevarata mobilizare prin intermediul presei si al Internetului.

Se incearca sa se dea de urma unui barbat surprins de camerele de supraveghere montate intr-un lift al unui bloc din cartierul bucurestean Drumul Taberei in ipostaze greu de imaginat. Omul e suspectat ca ar fi molestat o fetita in varsta de 5 ani si pe fratele sau, de 9 ani. Micutii le-au spus parintilor ce au patit, iar oamenii au anuntat autoritatile.

Inca de cand s-a dat alarma si pana la momentul de fata, suspectul e cautat fara incetare. In urma cu doar cateva zeci de minute, pe pagina de Facebook a Politiei Romane s-au facut precizari in aceasta speta. Si in principal un apel ca persoanele care il recunosc pe barbatul din imagine sa sune rapid la Politie.

Redam in cele ce urmeaza, integral, informarea facuta publica de catre reprezentantii Politiei Romane:

„Referitor la cazul de agresiune sexuala integistrat ieri, 05.01.2018, va aducem la cunostinta urmatoarele:
Cauza a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri.
Sunt efectuate mai multe activitati de cercetare si criminalistice. Au fost identificate si alte camere de supraveghere si sunt vizionate imaginile.
Facem apel la cei care il recunosc pe barbatul surprins in imagini sa apeleze prin sistem 112 politia, sau sa se adreseze celei mai apropiate sectii”.

sursa foto: Facebook/Politia Romana

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger