AcasăNewsSuspectata ca ar fi facut injectari de acid hialuronic fara a avea...

Suspectata ca ar fi facut injectari de acid hialuronic fara a avea calitatea de medic. Cazul, la Oradea

Se pare ca recentul caz al italianului acuzat ca ar fi profesat fara drept in Romania, ca medic chirurg plastician, urmat de pretinsul stomatolog din Ilfov, iar apoi de cel al tinerei care ar fi lucrat ca medic voluntar intr-un spital de stat, la ginecologie, desi ar fi avut la dosar o diploma falsa de licenta, nu sunt singulare.

Mai nou, s-a aflat ca asupra unei oradence de 39 de ani planeaza suspiciunea de exercitare fara drept a unei profesii, mai exact ca in perioada 2017 – 2019 „ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic in buze si cearcane, fara a avea calitatea de medic”. Un anunt in acest sens au facut, joi, reprezentantii IPJ Bihor, dupa ce seara trecuta s-au facut doua perchezitii – una in locuinta femeii, iar cealalta la un salon de cosmetica din Oradea.

In cadrul acestor doua verificari, oamenii legii au gasit si ridicat pentru a le folosi in continuarea cercetarilor atat agende cu programari ale pacientelor, cat si bilete de tratament si inscrisuri reprezentand consimtamintele date de femeile care au fost supuse unor astfel de tratamente, precum si facturi si seringi cu acid hialuronic – atat sigilate, cat si folosite.

Cazul este cercetat in continuare de catre politistii bihoreni de la  Investigatii Criminale, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea.

sursa foto: IPJ Bihor

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger