AcasăNewsSuspect retinut in cazul cetateanului strain gasit mort intr-o masina, in Voluntari

Suspect retinut in cazul cetateanului strain gasit mort intr-o masina, in Voluntari

Se poate spune, fara dar si poate, ca anchetatorii care au preluat cazul barbatului de orgine iraniana gasit fara suflare pe o strada din orasul ilfovean s-au miscat foarte repede. Si, la mai putin de o saptamana de la producerea crimei, au retinut deja un suspect.

Este vorba tot despre un cetatean iranian, care este acuzat de omor si pe care procurorii ilfoveni il vor prezenta, in cursul zilei de marti, instantei, mai exact Tribunalului Ilfov, cu propunere de arestare preventiva, urmand ca judecatorul de drepturi si libertati care va analiza cauza si probele anchetatorilor sa decida daca o astfel de masura se impune sau nu.

In referatul cu propunerea de arestare preventiva, procurorii au notat faptul ca miercurea trecuta, pe 23 martie, „in timp ce se afla in interiorul autoturismului marca Hyundai Tucson, parcat pe o strada din orasul Voluntari, judetul Ilfov, inculpatul Hosseini Anvari Seyed Amirhossein  l-a impuscat mortal (in regiunea capului) pe numitul N.J.B., folosind o arma de foc cu glont”, din cate se anunta intr-un comunicat al Ministerului Public.

Cauza care a declansat gestul extrem nu este nici pana la aceasta ora cunoscuta oficial. Va reamintim, insa, ca trupul fara viata al victimei a fost gasit, la o zi de la episodul violent care i-a adus moartea, in masina respectiva. Martorii au anuntat imediat politia, iar oamenii legii au inceput investigatia menita sa stabileasca exact conditiile in care s-a produs crima si duca spre autorul faptei.

author avatar
Cristina Stefan
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger