AcasăNewsUPDATE Suspect prins si arestat in cazul agresiunii sexuale de la metroul...

UPDATE Suspect prins si arestat in cazul agresiunii sexuale de la metroul bucurestean

Dupa ce in prima faza politistii Capitalei facusera apel public, in vederea identificarii unui individ banuit de agresiune sexuala, sambata s-a aflat ca principalul suspect in cazul incidentului produs la finele lunii trecute la metrou la Lujerului a fost retinut.

UPDATE: Tanarul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

–-

Barbatul are 35 de ani. Despre el s-a descoperit ca nu e prima oara in atentia oamenilor legii, fiind condamnat pentru viol si lovituri cauzatoare de moarte. Suspectul a fost prins vineri seara, in jurul orei 21, de catre politisti ai Brigazii de Transport Public si dus la audieri. Apoi a fost retinut, urmand sa fie dus in fata Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, din cate a anuntat Politia Capitalei.

Intrebat de jurnalisti daca si-a recunoscut fapta, suspectul a raspuns ca „da”, aducand ca argument faptul ca ar fi fost baut.

In prima faza, oamenii legii au anuntat, vineri, faptul ca se cerceteaza o infractiune de agresiune sexuala, savarsita pe 25 august, asupra unei tinere de 28 de ani, in incinta statiei de metrou Lujerului, cerandu-se ajutorul populatiei si facandu-se publice doua imagini cu suspectul cautat.

sursa foto: Politia Capitalei

author avatar
Andrei Coman
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger