AcasăNewsOFICIAL: Viorica Dancila, propunerea PSD pentru fotoliul de premier

OFICIAL: Viorica Dancila, propunerea PSD pentru fotoliul de premier

Dancila, nominalizarea PSD-ului pentru prima functie la Palatul Victoria

UPDATE: Liviu Dragnea a confirmat ca PSD-ul o va prpune pe Dancila pentru functia de prim-ministru.

Dancila, nominalizarea PSD-ului pentru prima functie la Palatul Victoria

Se vehiculeaza tot mai intens varianta ca eurodeputatul PSD ar fi propunerea cu care social-democratii au de gand sa mearga la Cotroceni.

Nominalizarea Vioricai Dancila – politicianul in varsta de 54 de ani, din Rosiorii de Vede, aflat la al doilea mandat in Parlamentul European – pentru functia de prim-ministru ar fi fost votata in cadrul Comitetului Executiv National al PSD-ului, in sedinta de marti.

Urmeaza ca, inainte de a fi remisa Cotrocenilor, propunerea social-democratilor sa fie comunicata si ALDE, partidul alaturi de care PSD-ul formeaza Coalitia de guvernare.

Viorica Dancila e membru PSD de mai bine de 20 de ani. Daca propunerea social-democratilor va primi unda verde de la Presedintie, Dancila va deveni prima femeie premier din istoria Romaniei.

sursa foto: Facebook/Vioroca Dancila

author avatar
Cristina Stefan
432 afisari

2 COMENTARII

  1. Rad si curcile si bibilicile din ograda ei din Videle…
    E clar ! Avem parte de inca un premier PARALEL !

    Incet, incet, PSD-ul se tine de promisiune si ingroapa statul paralel pus de ei insisi la butoane… deja sunt la a doua garnitura de ministri paraleli pecare ii ingroapain mai putin de una an!

  2. Daca esti desteapta le multumesti si refuzi . NICI NU REALIZEZI IN CE RAHAT TE BAGI, chiar daca ai fi GENIALA nu poti face mare lucru. LUCRURILE SUNT URZITE SA IESE CE VOR EI MAFIOTI politruci nu ce trebuie pentru satisfacerea interesului general-national.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger