AcasăNewsTudose a acceptat decizia lui Tutuianu. Demisia acestuia din urma va ajunge...

Tudose a acceptat decizia lui Tutuianu. Demisia acestuia din urma va ajunge la Cotroceni

Decizia lui Adrian Tutuianu nu a ramas fara ecou la Palatul Victoria.

UPDATE: Vicepremierul Ciolacu ar urma sa preia, interimar, sefia Ministerului Apararii, pe fondul demisiei lui Adrian Tutuianu.

Si spunem asta dupa ce s-a aflat – pe surse, pana la momentul de fata – faptul ca premierul – pe masa carui a ajuns demisia lui Adrian Tutuianu, depusa chiar de catre actualul sef al Ministerul Apararii, prezent la Palatul Victoria cu lamuriri dupa aparitia precizarilor facute publice chiar dinspre MApN – ar fi acceptat decizia acestuia.

Ceea ce inseamna ca pasul urmator este ca demisia lui Tutuianu va ajunge la Cotroceni, urmand ca seful statului sa il elibereze din functie pe senatorul PSD aflat in fruntea Ministerului Apararii in Cabinetul Tudose si sa se numeasca un alt sef al MApN.

sursa foto: Facebook/Adrian Tutuianu

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cum sa fie pus ministru AL CELUI MAI IMPORTANT MINISTER un absolvent al Universitatii Ecologice din Bucuresti si prieten bun cu HAISAM , pulitician FARA PROFESIE, specializat in; HOTII, CRIME ECONOMICE, MAFIOTISME, TICALOSII, BANDITISME etc.
    DOMNILOR GENERALI DACA MAI AVETI DISCERNAMAT SI RATIUNI NORMALE MANIFESTATI-VA PUBLIC IMPOTRIVA ATROCITATILOR CREEATE DE MAFIA POLITICA DIN RO PT CA POPORUL E CU VOI DE DATA ASTA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger