Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » OFICIAL. Ecaterina Andronescu, propusa de PSD pentru sefia Educatiei

OFICIAL. Ecaterina Andronescu, propusa de PSD pentru sefia Educatiei

Autor:

UPDATE: In sedinta conducerii formatiunii social-democrate s-a dat un vot, astfel incat se stie ca Ecaterina Andronescu a fost propusa la Ministerul Educatiei, in timp ce George Ciamba a fost nominalizat ca ministru delegat pentru Afaceri Europene. Un anunt oficial a fost facute in urma cu cateva minute chiar de catre sefa Executivului, Viorica Dancila.

 

ECATERINA ANDRONESCU RICA PETRESCU OFICIAL. Ecaterina Andronescu, propusa de PSD pentru sefia Educatiei

Cum in sedinta de marti a conducerii PSD urmeaza sa se discute si sa se voteze propunerile pentru fotoliile de la Educatie si de la Afaceri Europene, pana sa se faca un anunt oficial s-a aflat, pe surse, un nume pentru primul minister.

Astfel, Ecaterina Andronescu ar fi in carti pentru a prelua -din nou – conducerea Ministerului Educatiei, in conditiile in care in curand urmeaza sa expire interimatul asigurat de catre Rovana Plumb, dupa demisia lui Valentin Popa.

De asemenea, inca din ziua precedenta s-a vehiculat ca succesorul lui Victor Negrescu ca ministru delegat al Afacerilor Europene ar urma sa fie propus George Ciamba.


3 comentarii to OFICIAL. Ecaterina Andronescu, propusa de PSD pentru sefia Educatiei

  1. cobe

    Aceasta ecacaterina il critica pe seful ei politic pentru ca nu o numea din nou ministru la educatie.Adevarul este ca si fiirea avea si are o musca undeva,fiind cu coada ridicata pentru ca acelasi sef nu o desemneaza cacandidata la presedentia coloniei.In alta ordine de neidei as indemna-o pe actuala prim ministru sa faca o mictiune bogata pe raportul mcveceu,pacat ca a intrat in pauza sau nu ca sa o faca in acea perioada,dupa care sa i-l arunce in fata mutalakului ca sa-i treaca spuzeala.

  2. Trica

    Doua gogosi de ministri . Iohannis le da cate un sut in fund, nici vorba sa-i numeasca pe astia

  3. Contra

    Ce nenorocire! Iar Abramburica!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!