AcasăNewsSurpriza in Rusia! Vladimir Putin va candida din nou pentru functia de...

Surpriza in Rusia! Vladimir Putin va candida din nou pentru functia de presedinte!

dmitri-medvedev-vladimir-putin-candida-candideaza-presedinte-rusia-1-foto-opiniatimisoarei.ro

S-a decis! Vladimir Putin, actualul premier din Rusia, s-a hotarat sa candideze din nou pentru functia de presedinte al tarii, anunta luni Sunday Times, care citeaza surse oficiale din Federatia Rusa.

dmitri-medvedev-vladimir-putin-candida-candideaza-presedinte-rusia-1-foto-opiniatimisoarei.ro„Nici eu, nici Dmitri Anatolevici (Medvedev, n.r.) nu excludem ca fiecare dintre noi sa poata fi candidat la alegeri. Decizia trebuie sa fie luata la un moment dat. Dar alegerile sunt abia peste un an, iar aceasta agitaie nu favorizeaza continuarea normala a activitatii”, declara Putin in urma cu o luna.

”Relatia cu colegul si partenerul meu politic Vladimir Putin nu este doar ceea ce se numeste un tandem. Relatiile noastre sunt vechi de 20 de ani. Ne cunoastem bine si ne intelegem. Impartasim aceleasi idei, abordarile noastre sunt apropiate, insa nu coincid intotdeauna”, a precizat, saptamana trecuta, Dmitri Medvedev.

Daca Vladimir Putin isi depune candidatura pentru functia suprema in stat, atunci vom asista la o lupta in Rusia intre prim-ministru si presedinte. Medvedev si Putin aveau candva o relatie foarte apropiata, insa in ultima vreme tot mai multe publicatii scriu ca relatia lor a devenit tensionata.

Vladimir Putin a mai fost presedintele Rusiei intre 2000 si 2008. In urma cu trei ani, el i-a cedat locul lui Dmitri Medvedev, deoarece constitutia ii interzice momentan sa detina mai mult de doua mandate consecutive.

417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger