AcasăNewsSURPRINZATOR: Cine si-a mai anuntat SUSTINEREA pentru Cezar Ouatu!

SURPRINZATOR: Cine si-a mai anuntat SUSTINEREA pentru Cezar Ouatu!

Dupa ce mai multe nume sonore din tara si de peste hotare si-au declarat sustinerea fata de Cezar Ouatu, Victor Ponta a anuntat, joi, ca va fi alaturi de reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013.

„Sunt momente care ne unesc in jurul simbolurilor nationale, dar sunt prea putine. Cred ca e momentul sa fim mai des uniti pentru Romania. Sa ne aratam solidaritatea cu fiecare prilej pe care il avem. Sa fim de partea culorilor, acolo unde un compatriot are nevoie de sprijinul nostru. Nu avem nimic de pierdut – ci dimpotriva. Patriotismul nu se exprima formal sau pompos – este starea aceea de bine pe care o ai atunci cand il sustii pe unul dintre ai tai, iar el imparte succesul, simbolic, si cu tine. Cand descoperim ce ne uneste, suntem cu totii mai puternici”, a scris Victor Ponta intr-un mesaj postat pe facebook.

Premierul a marturisit ca a auzit de Cezar dupa ce Angela Gheorghiu si Andrea Bocelli au anuntat public ca il sustin. „La Eurovision, Romania este reprezentata de un artist profesionist liric – este pentru prima data cand se intampla acest lucru in aceasta competitie. Eu am auzit de Cezar Ouatu pentru ca doamna Angela Gheorghiu il apreciaza si il sustine. Andrea Bocelli – unul din artistii mei preferati – il sustine de asemenea. Noi de ce n-am face-o?”, a mai precizat Ponta.

author avatar
Alina Costache
499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger