AcasăNewsSuperoferta turistica la Sapoca!

Superoferta turistica la Sapoca!

Spitalului de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca are usile deschise

Vrei sa petreci o noapte la balamuc, printre criminali dezaxati si violatori fara discernamant? Pentru doar 40 de lei, Spitalul de Psihiatrie Sapoca te asteapta cu usile deschise si iti ofera conditii la care nici nu visai!

Spitalului de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca are usile deschise

Televizor LCD, aparat radio, frigider si dus in camera – toate la doar 40 de lei pe zi. Ce-i drept, exista „mici” inconveniente: camera o vei imparti cu un asasin sau cu un nebun periculos, fiindca oferta vine din partea Spitalului de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca.

Pe site-ul oficial al spitalului de nebuni scrie cu litere de-o schioapa: „Nou! Servicii hoteliere cu grad ridicat de confort, peste standard”.

Anuntul buclucas troneaza pe site-ul oficial al spitalului

Cei interesati pot beneficia de conditiile mentionate mai sus doar in baza unei solicitari scrise, iar preturile concureza cu cele de la pensiunile de trei margarete. Turistii care nu-si permit o camera de 40 de lei/zi pot opta pentru una de 20 de lei, unde exista 5-6 paturi sau pentru un salon de numai 10 lei, unde exista opt paturi si poti sta la taclale cu ceilalti chiriasi: Eminescu, Napoleon…

author avatar
Narcis Voica
1.357 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger