Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Supermodel cu dantura de piranda

Supermodel cu dantura de piranda

Autor:

Probabil este ultima moda peste Ocean, pentru ca altfel, adica din ratiuni estetice, nu prea cred ca merita sa-ti faci asa lucrare. Doar daca esti tigan si traiesti in Romania…

 

medalion Supermodel cu dantura de pirandaEa este Kendall Jenner, sora lui Kim Kardashian, si este un manechin foarte bine cotat. Pana cand zambeste, am spune noi. Dezvelirea a minimum doua masele lucrate fie si din cel mai fin aur strica toata aparitia de zeita a tinerei. Numai in Romania si in filmele lui Kusturika poate mai apreciaza cineva asa dantura… oribila.

kendall 1jpg Supermodel cu dantura de piranda

Sora lui Kim Kardashian consideră dinţii „hauriţi“ o super excentritate

Dar cum Occidentalii au si ei tacanelile lor, sa luam acest ciudat gest ca o excentricitate de moment, numai la TV sa nu apara ca sa nu se ia si la alte vedete moda asta cu dantura imbracata in aur. Brrr! In rest, tinuta a fost apreciata ca una de nota 9 din zece si specialistii o recomanda ca fiind numai buna pentru serile din Malibu. Kendall Nicole Jenner (nascuta pe  3 noiembrie 1995, Los Angeles, SUA) este un model american si vedeta TV, cunoscuta mai ales pentru aparitiile sale in „Keeping Up with the Kardashians”.2011 08 17 kisa lala images new nomads RomaniaGypsy KisaLala0008 2b Supermodel cu dantura de piranda Surorile sale sunt Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian si Kylie Jenner, parintii ei fiind Kris Jenner si Bruce (Caitlyn) Jenner. Este cunoscuta si pentru faptul ca a fost cu Justin Bieber.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!