AcasăNewsSuperlovitură pentru Iohannis: americanii îl introduc pe Dragnea în JOCUL CEL MARE

Superlovitură pentru Iohannis: americanii îl introduc pe Dragnea în JOCUL CEL MARE

Liderul PSD, obligat sa stea ca pe jar pina la sfarsitul lunii. Atunci va anunta ICCJ sentinta in procesul lui

În contextul războiului absurd al președintelui Klaus Iohannis cu PSD, liderul social-democraților Liviu Dragnea dă decisiva și își arată forța printr-un interviu acordat prestigiosei agenții de știri Asociated Press (AP).

Interviu care, în numai câteva zeci de minute, a devenit cel mai mediatizat material în presa americană cu o personalitate politică din România. Declarațiile președintelui PSD au fost preluate de cele mai importante canale media americane, între ele: FOX NEWS, ABC News, New York Times.

 

Prin intermediul interviului realizat de AP, Liviu Dragnea, care este catalogat de jurnaliștii americani drept ”cel mai important politician din România”, este, practic, introdus de SUA în the big game. Un semnal mai clar dat de Statele Unite nici că se putea. În timp ce președintele Iohannis stă cu cartea europeană în brațe, ezitând dacă s-o joace sau nu sau jucând-o prost, Liviu Dragnea acționează la scară mare, obținând victorie după victorie. Pasul decisiv a fost făcut de liderul social-democrat prin susținerea mutării ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Politica sa pro-Israel a pus România la masa internațională.

Un aspect la fel de important este declarația lui Liviu Dragnea referitoare la DNA, care ar fi mers mult prea departe în lupta împotriva corupției. „A fost o perioadă de mai mulţi ani, când de obicei cine era la putere nu era investigat. Am trecut în cealaltă extremă, în care cei care sunt în clasa politică sa fie toţi acuzaţi, urmăriţi, investigaţi şi trimişi în judecată”, a declarat liderul PSD pentru AP. Dragnea a adăugat că este de părere că „încet, încet” România va găsi „o abordare corectă, legală şi constituţională” în ceea ce priveşte lupta anticorupţie. Până acum un an, astfel de aprecieri, de oriunde ar fi venit, nu puteau primi dreptul de publicare nicăieri în SUA. Faptul că o publicație americană de prestigiu le acceptă arată, fără nici o îndoială, că SUA au devenit critice față de abuzurile DNA.

De asemenea, Liviu Dragnea a ținut să puncteze faptul că partidul pe care îl conduce este „eurofil” şi susţine conceptul Uniunii Europene. Liderul PSD a mai adăugat că România şi alte ţări membre din Europa de Est sunt „îngrijorate şi preocupate” de o Europă „cu două viteze”, care lasă în urmă statele mai sărace, în timp ce naţiunile mai bogate au parte de beneficii. Totodată, liderul PSD a afirmat că românii nu ar trebui să uite de beneficiile şi fondurile primite ca urmare a apartenenţei la UE. „În acelaşi timp, pentru noi este important ca principiul coeziunii” să fie respectat, iar „diferenţele de dezvoltare să nu se accentueze, ci să se diminueze”, a completat Dragnea.
În altă ordine de idei, interviul acordat de Liviu Dragnea este un mare moment de cotitură, cu multe semnificații și care arată o schimbare semnificativă a opticii SUA față de ceea ce se întâmplă în România. Schimbare care îi va lua pe mulți prin suprindere, inclusiv pe președintele Iohannis, și așa depășit atât de situația din țară, cât și de contextul internațional actual.

author avatar
Mihai Koblenko
13.212 afisari

11 COMENTARII

  1. PE TEMBELU, TRADATOR SI CRETIN DE TELEMORMAN IL INTRODUC JIDANII IN TOATE SPECTACOLELE POLITICE ALE LUMII (jidanii sunt 4 milioane in tara 80 de milioane in intreaga lume) numai asa au procedat de mii de ani pentru a se mentine in randul MAFIILOR LUMI (nu mai vorbim de lojele masonice criminale).

  2. Da deja mii de vapoare se indreaota spre Teleorman Donald a decis sa deschidavo fabrica de caramizi pt zid si teleormanenilor li s-a promis hazna cu dus mobil. Revenim cu stiri ferbinti.

  3. O sa ne transmita Trump modelul gardului la LAGAR DE MUNCA pentru postaci gen ? ticolosii”. Schimba bre numele in „prost de pute, bre!

  4. Pentru stabilirea adevarului si a normalitatii in RO vis a vis de nenorocirile si atrocitatile ce se petrec in tara dupa 1990 E DE STRICTA NECESITATE INFIINTAREA CURTII MARTIALE SI/SAU SESIZAREA Curtii Penale Internaționale (Tribunalului Penal Internațional) de la Haga . SE VA PUTEA APLICA IN RO “DEMOCRATIA PARTICIPATIVA” numai daca se va infiinta CURTEA MARTIALA SI SE VA SESIZA Curtea Penala Internațional (Tribunal Penal Internațional) de la Haga vis a vis de clarificarea adevarului cu privire la, LOVITURA DE STAT DIN DEC. 1989 , la MINERIADE, LA PRIVATIZARILE FRAUDULOASE, etc . PANA ATUNCI MAFIA CARE A CAPTURAT RO DUPA 1989 NU VA PERMITE in Ro DECAT “DEMOCRATIA MIMATA” SI DISTRUGEREA IREVERSIBILA A STATULUI. Dumnezeu sa ajute poporul roman sa nu dispara de pe harta lumii!

  5. De acord cu Socrate. Dacă pe Ceaușescu es l-au împușcat ca pe un câine după ce a ridicat, totuși, o Țară INDEPENDIENTĂ, cei care se tot schimbă între ei la Putere (cu unele excepții, precum Nicolae Văcăroiu, de pildă, care e patriot, și alții) dar cei care au făcut-o praf și au vândut-o, oare ce merită? Chiar nu plătește nimeni în România, decât proștii de români? Păi, până când?

  6. Din ce in ce mai penibili ! Chiar nu aveti pic de rusine. Caraghiosilor !!! Dragnea ,omul numarul unu !!!!! Sunteti tampiti !

  7. Dragnea e pe val si politica pro Israel si USA isi arata roadele. Naivii care mai cred in marea familie europeana sa faca bine sa analizeze politicile si actiunile dezvoltate de fratii europeni pentru distrugerea si secatuirea de resurse a tarisoarei noastre scumpe si dragi.

  8. Da,aveti dreptate,a fost introdus in jocul cel mare din liga a patra si va fi castigator acolo.Stapanii coloniei au inceput sa se certe pa exploatarea ei cat mai crunta,de o fi unii sau altii toti vor fi castigatori iar noi tot colonie vom ramane.

  9. Constat ca anumite personaje nu se pot trezi nici daca le fluturi un vapor prin fata ochilor ….ei o tin langa ca e bine cu justitia ,sri,dna ,sie si dobitocul din deal * Nu va place fara abuzuri e liber la granita ! Nu va plange nimeni aici !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger