Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Super-operatiune de Martisor! Antifrauda a dat iama in florarii!

Super-operatiune de Martisor! Antifrauda a dat iama in florarii!

Autor:

Domnii care voiau sa faca un gest frumos si sa isi surprinda fetele, mamele sau sotiile oferindu-le o frezie, o lalea sau cine stie ce alta floare frumoasa – ca tot a venit primavara si florariile sunt pline – s-au cam trezit cu planurile date peste cap!

 

flori 1 Super operatiune de Martisor! Antifrauda a dat iama in florarii!Totul dupa ce reprezentantii de la Antifrauda si-au ales fix ziua de 1 Martie sa ia la verificat mai multe florarii din Capitala. Asa ca, lesne de inteles, unele dintre aceste spatii comerciale au fost inchise, pe durata controalelor. Si uite asa patronii care s-au aprovizionat din timp cu flori de sezon, sperand, in mod firesc, sa dea lovitura de Martisor s-au trezit incasand mai degraba o lovitura…la nivel de vanzari, evident!

Si asta in conditiile in care nu sunt putini cei care au remarcat – si nu de ieri, de azi – ca pe reprezentantii hipermarketurilor – care au si ele buchete sau ghivece la vanzare- cei de la Antifrauda nu-i deranjeaza nici macar cu o floare, cu atat mai putin de 1 Martie…    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!