AcasăNews“Sunt autisti”. Premierul Dancila prezinta scuze public dupa declaratie

“Sunt autisti”. Premierul Dancila prezinta scuze public dupa declaratie

Sefa Executivului a prezentat public scuze, urmare a afirmatiei facute seara trecuta, la TV, si care a starnit numeroase controverse.

Pe site-ul Guvernului s-a transmis, vineri, un comunicat din care reiese ca “premierul Viorica Dancila isi cere scuze public pentru declaratia facuta in cadrul unei emisiuni televizate si precizeaza ca prin comparatia facuta nu a dorit sa aduca jigniri persoanelor cu tulburari din spectrul autismului”.

Totodata, prim-ministrul sustine ca e nevoie ca acestor persoane sa le fie aparata demnitatatea. ”Imi declar sprijinul ferm pentru persoanele cu dizabilitati, indiferent de natura acestora. Sunt oameni care au nevoie de grija si de sustinerea noastra. Avem datoria sa dovedim intelegere si umanitate, sa le respectam drepturile, sa le aparam demnitatea”, a sustinut premierul. “M-am implicat activ in tot ceea ce inseamna promovarea si apararea drepturilor persoanelor cu dizabilitati. Ca prim-ministru, voi folosi toate parghiile legale pentru a pune in practica, in cel mai scurt timp, masuri active destinate rezolvarii dificultatilor pe care le intampina semenii nostri”, a mai tinut sa transmita Dancila, citata in comunicatul mentionat.

Lamuririle vin dupa ce, seara trecuta, vorbind cei care dezinformeaza la Bruxelles, premierul a facut o asociere nefericita. “Acesti oameni, sa ma exprim elegant, dezinformeaza (…). Acesti oameni cred ca sunt autisti si nu vad sau nu aud ceea ce este vizibil pentru toti cei de bunacredinta”, a afirmat sefa Guvernului, seara trecuta, la Antena3.

242 afisari

2 COMENTARII

  1. Oferta extra: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: madalinaac01@gmail.com

    • Vasilica Viorica n-are ce cauta la ungurul ala. A ajuns prim ministrul tarii sa-si ceara scuze si sa stea in genuchi in fata bozgorului ? Sa-i inlocuiasca cu generalul in rezerva ala roman de origine turca cel care a organizat funeraliile regelui Mihai

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger