Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Summit Sibiu. Iohannis, in Piata Mare: Romania este o tara respectata

Summit Sibiu. Iohannis, in Piata Mare: Romania este o tara respectata

Autor:

Pana sa ajunga sa ii intampine pe covorul rosu instalat in Piata Mare pe cei 27 de lideri de stat sau de guvern care au venit in Romania pentru a participa la Summitul informal al Consiliului European, Klaus Iohannis a stat de vorba cu jurnalistii romani aflati la Sibiu.

 

klaus iohannis sibiu 720x480 Summit Sibiu. Iohannis, in Piata Mare: Romania este o tara respectataAmintind importanta evenimentului gazduit de Romania si de faptul ca la Sibiu “se va decide viitorul UE”, Iohannis a punctat ca este “o zi frumoasa, un eveniment frumos (…) o zi mare pentru Romania, incepe Summitul de la Sibiu si astazi, de Ziua europei, Europa vine in Romania”.

Iohannis a facut referire si la declaratia ce se va adopta la finele reuniunii Consiliului. “Ne vom intruni si vom decide cum va arata viitorul UE. Avem pregatita o declaratie, o declaratie pentru cetatenii europeni, Declaratia de la Sibiu, care va arata ca suntem uniti, stim ce vrem, dorim sa ne implicam pentru un viitor foarte bun al UE”, a sustinut presedintele.

Liderul de la Cotroceni a anuntat, totodata, raspunzand unei intrebari, ca va discuta cu liderii UE despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen. “Romania este o tara respectata”, a subliniat Iohannis.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!