Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Summit istoric la Vatican, in umbra pedofiliei

Summit istoric la Vatican, in umbra pedofiliei

Autor:

Un eveniment fara precedent – convocati de Papa Francisc, liderii Bisericii catolice din toata lumea se intalnesc la Roma pe tema abuzurilor sexuale ale prelatiilor – dar si un test pentru „toleranta zero” promisa in repetate randuri de Francisc  fata de acest subiect tabu.

 

1 Summit istoric la Vatican, in umbra pedofiliei

Zilele adevarului pentru Biserica

La summitul de patru zile au fost chemati 114 de presedinti ai conferintelor episcopale din intreaga lume, lideri ai bisericilor rasaritene si ai unor congregatii religioase, precum si inalti prelati de la Vatican. Interesul presei este pe masura, mai ales pentru ziaristii americani, criza generata de preotii care au comis abuzuri asupra minorilor a izbucnit in Statele Unite (si s-a extins in Chile, Australia, Irlanda, Austria, Germania, Franta, Africa si Asia)), iar discutiile de la Roma sunt conduse de cardinalul Daniel DiNardo, presedintele Conferintei episcopilor catolici din SUA. “Trebuie luate masuri concrete si eficace, nu numai condamnari simple si evidente. In fata  flagelului de abuz sexual comis de oamenii bisericii impotriva minorilor, am vrut sa ma adresez episcopilor asociati si sefilor ordinelor religioase, cerandu-le sa asculte strigatul celor mici care cauta dreptate”, a spus papa Francisc. Reuniunea de la Roma este si ocazia unor manifestatii ale victimelor abuzurilor sexuale din diferite tari si continente, iar  pana sambata se anunta proteste in tacere si marsuri prin tot orasul.

„Sodoma”

2 Summit istoric la Vatican, in umbra pedofiliei

Jurnalistul homosexual, curtat de cardinali

Nu in ultimul rand, tot la Roma, jurnalistul francez Frederic Martel (el insusi homosexual)  si-a lansat cea mai recenta carte a sa, ”In the Closet of the Vatican” (“Sodoma” – titlul oficial in Franta), o „investigatie foarte serioasa”, cu peste 1500 de interviuri la Vartican, inclusiv cu 41 de cardinali. Scriitorul spune ca sursele sale includ 27 de preoti si circa 12 membri ai Garzii Elvetiene care au avut relatii sexuale cu cardinali si episcopi sau au fost nevoiti sa le respinga avansurile. “Daca esti heterosexual, nu poti scrie aceasta carte, nu ai acces la cifru, nu intelegi sistemul”, a adaugat Martel.

Se clatina miturile in catolica Polonie

In  aceeasi zi cu deschiderea summitului de la Vatican (joi),  a avut loc un incident fara precedent in  emblematicul Gdansk, orasul miscarii politice Solidaritatea: statuia  fostului preot catolic Henryk Jankowski, acuzat de pedofilie, a fost rasturnata de pe soclu de trei  militanti impotriva puterii conservatoare.

3 1 Summit istoric la Vatican, in umbra pedofiliei

Statuia unui preot acuzat de pedofilie, pusa la pamant

Gestul a fost explicat  site-ului de informatii oko.press: ”Este de a distruge falsul si odiosul mit al lui Henryk Jankowski si nu materia prima a statuii sale. Initiem o actiune al carei scop este caderea simbolica, de pe piedestalul comunitar, a falselor amintiri despre persoana lui”.  Cei trei barbati au fost arestati si risca pedeapsa cu inchisoarea.


1 Comentariu la Summit istoric la Vatican, in umbra pedofiliei

  1. Aliciu

    La Consiliul Mondial al Dracilor din Iad, toata spuma draceasca in congres cu tema:CUM SA PUNEM MANA PE SUFLET sesiunea :De ce nu castigam lupta?… In fata tronului Satanei luciferice treceau ingeri draci cu sutele comandanți de legiuni, batrani de lupte, lupte castigate spunandu-si strategia. Un drac 👿 invartosat si foarte arogant dar incruntat, propune un razboi crancen. Bine, raspunde Imparatul, dar stii ca sufletele merg la Cristul intai si nu la noi direct. Altul propune mania pana la crima. Buna zice suveranul, insa lupta e mica pe un teren mare. Altul mandru spune sa le folosim mintile prin politicieni, Intunacimea Ta, atunci ai vom stapani. Da, ai vom stapani dar nu-i vom avea. La un moment dat un drac mic da rosu se suie pe capetele la toti si zice, subtirel:Sa intram in biserica, Caderea Ta, s-o castigam toti!Bravo dar cum, intreaba imperatorul. Pai e simplu vom tenta preotii la sexualitate prin tentatii mici apoi tentatiile mici vor forma viciul, spune drăcușorul. Corect, spune Cuceritorul Noptii. Iar viciu dupa viciu atrage ispita…continua el. – Da, se ridica un drac rotofel. Pai si ispita langa ispita atrage tentatia, apoi creste aripa indrazneli si hatz ia-m prins strange gheara la suflet dracuțul.. Ai atac cu pacatul. BRAVO striga rasunand vaile, Satan.Deci,continua dracusorul, din mici ispite le luam sufletul distrugem biserica prin lipsa de incredere si pe ei ai sinucidem deci vin la noi, iar lumea fara biserica… ! URRRA! au inceput frenetic dracii sa se bata intre ei si sa se scuipe de bucurie iar Imparatu, binecuvantandu-i cu rafale de foc🔥 si smoala spre coborare si ura dadu suprema-i aprobare…Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!